arkusz papieru transferowego do wydruków spożywczych i tworzenia spersonalizowanych dekoracji czekolady
  • arkusz papieru transferowego do wydruków spożywczych i tworzenia spersonalizowanych dekoracji czekolady
  • opakowanie zbiorcze arkuszy papieru transferowego do wydruków spożywczych i tworzenia spersonalizowanych dekoracji czekolady
  • arkusz do wydruków spożywczych bez dwutlenku tytanu
  • arkusz do wydruków spożywczych bez dwutlenku tytanu

1 szt. CHOCOTRANSFER ARKUSZ A4 10529 MODECOR arkusz do wydruków spożywczych bez bieli tytanowej

MODECOR12(1)

Arkusz folii transferowej do wydruków spożywczych przeznaczonych do umieszczania na powierzchni czekolady. Pozwala na tworzenie spersonalizowanej dekoracji na powierzchni wyrobów czekoladowych.

Rabaty ilościowe

Ilość Cena Oszczędzasz
30 8,82 zł Do 5,40 zł
9,00 zł
Brutto

9,00 zł / 1 szt.

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

Chocotransfer czyli inaczej arkusz folii transferowej do przenoszenia wydruków spożywczych na powierzchnię czekolady, przeznaczony jest do stosowania w drukarkach spożywczych. Pozwala na tworzenie spersonalizowanych dekoracji - umieszczanie na wyrobach czekoladowych dowolnej grafiki (w tym logo) czy zdjęcia. Folia transferowa do czekolady ma postać arkusza wykonanego z wytrzymałej folii PVC pokrytej warstwą, która pozwala na łatwe przeniesienie wzoru na powierzchnię czekolady. Wydruk na foli transferowej stanowi lustrzane odbicie projektu. Kolory na wydruku mogą się nieco różnić od oryginalnych z uwagi na lekko matową barwę warstwy folii. Kolor dekoracji zależy od rodzaju dekorowanej czekolady (biała, mleczna, deserowa, kolorowa).

Dekoracje przygotowane na folii transferowej doskonale sprawdzą się do nanoszenia na praliny, czekoladki czy dekoracje z czekolady. Wydruki można również przenosić na na większe powierzchnie (monoporcje czy torty) pokryte czekoladą. Dzięki elastycznej strukturze arkusz można łatwo przycinać na wybrany kształt. Chocotransfer ma  Papier delikatny lekko waniliowy smak, który doskonale komponuje się z czekoladą i nie wpływa na zmianę smaku gotowych wyrobów.

Zastosowanie folii transferowej pozwala na efektowną, prostą i spersonalizowaną dekorację na każdą okazję. Podczas drukowania na papierze zaleca się używanie tylnej tacy drukarki, aby uniknąć ewentualnego zniszczenia papieru.

Składniki: woda, skrobia modyfikowana, kazeinian sodu, cukier kandyzowany, substancja utrzymująca wilgoć: gliceryna (E422), emulgator: lecytyna sojowa (E322), guma arabska (E414), monooleinian polioksyetylenosorbitolu (E433), substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202), wanilina; produkt zawiera mleko oraz soję.

Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego i obcych zapachów.

Szczegóły produktu
MODECOR12(1)
97 Przedmioty

Opis

OFERTA DOTYCZY
1 ARKUSZA CHOCOTRANSFER
NAZWA HANDLOWA
10529 FOGLIO CHOCO REVO
ILOŚĆ SZTUK W OPAKOWANIU
1 SZTUKA
KONFEKCJA Z OPAKOWANIA ZBIORCZEGO
30 SZTUK
OPAKOWANIE
FOLIOWE OPAKOWANIE OCHRONNE
OPAKOWANIE ZBIORCZE
30 SZTUK
WYMIARY
A4
WYSOKOŚĆ
297 MM
SZEROKOŚĆ
210 MM
RODZAJ
FOLIA TRANSFEROWA DO CZEKOLADY
KSZTAŁT
PROSTOKĄTNY
KOLOR
TRANSPARENTNY | LEKKO MATOWY
PRZEZNACZENIE
DO DEKORACJI CZEKOLADY
KOD PRODUKTU
10529
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
MAX 15-18°C
WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
MAX 40-50%
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: SARACINO08

Marka: SARACINO

op. 250 g CZARNA MASA CUKROWA DO MODELOWANIA SARACINO mocna i elastyczna masa do modelowania figurek i koronek

favorite_border favorite

Seria wysokiej jakości, profesjonalnych mas cukrowych przeznaczonych do modelowania płaskiego i przestrzennego. Doskonałe do tworzenia figurek, kwiatów, koronek i drobnych elementów.

Cena 19,00 zł

76,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: ALFATEC64

Marka: ALFATEC PRO

śr. 20 cm dwustronny podkład do stelaża tortu piętrowego - foliowana podkładka do tortu - biało-czarna

favorite_border favorite

Dwustronnie foliowana podkładka cukiernicza do tworzenia wewnętrznego stelaża toru piętrowego. Cienka podkładka do serwowania i transportu tradycyjnych ciast i tortów. Dwukolorowy podkład pod tort, jedna strona w kolorze białym druga w kolorze czarnym.

Cena 0,80 zł

0,80 zł / 1 szt.

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: SILIKOMART86

Marka: SILIKOMART

Eclipse 1000 Silikomart - nowoczesna forma silikonowa do ciast i deserów - śr. 180 x wys. 45 mm / poj. 1000 ml

favorite_border favorite

Forma silikonowa do nowoczesnych deserów i tortów musowych. Idealne połączenie minimalizmu i nowoczesności. Trójwymiarowy efekt. Doskonała do tworzenia zaskakujących kreacji cukierniczych. 

Cena 107,00 zł

107,00 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: HANSBRUNNER154

Marka: HANS BRUNNER

Tabliczka Dubai HB-9230-PC Hans Brunner - forma z poliwęglanu do Dubajskiej czekolady z pistacjami - 157 x 78 x 15.5 mm

favorite_border favorite

Seria form do tworzenia nadziewanych tabliczek czekolady. Profesjonalna forma z poliwęglanu do Dubajskiej czekolady z pistacjami. Dopracowane wzory do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu. Obejrzyj krótki film i dowiedz się, jak pracować z formą:

Cena 117,00 zł

117,00 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU