- Nowy

Tort Torebka - Połącz artystyczną sztukę cukierniczą z modą
Połącz świat mody z artystycznym światem cukiernictwa. Zapraszamy na jednodniowe szkolenie z mistrzynią tortów „Ciotką Bezą” Iwoną Wendel podczas którego nauczysz się od początku do końca tworzyć niezwykły tort wyglądający jak piękna prawdziwa torebka topowej marki. Otrzymasz kompleksową wiedzę od podstaw przygotowania biszkoptu i kremu aż po techniki dekoratorskie, praca z masami plastycznymi, papierem jadalnym, malowanie.
Szkolenie poprowadzi Iwona Wendel znana w całej Polsce jako Ciotka Beza – Pracownia tortów artystycznych. Tworzy prawdziwe dzieła sztuki, mogące stać w muzeum, bo niejednokrotnie trudno uwierzyć że te słodkości są artystycznym wyrobem cukierniczym. Wymagają ogromnej pracy i talentu w połączeniu z precyzyjną wiedzą cukierniczą. Jest kreatorką przepięknych słodkich stołów. Gościła również w Dzień dobry TVN. Dzieląc się swoją pasją, kieruje się mottem „Jeśli będziesz robić to, co lubisz najbardziej, to nie przepracujesz ani jednego dnia”.
Szkolenie z Iwoną Wendel wprowadza w najbardziej zaawansowane niuanse artystycznej pracy dekoratorskiej.
W programie:
Każdy z Uczestników wykonuje swój własny tort Torebkę
Podczas spotkania zostaną omówione również tematy obejmujące wycenę pracy, bezpiecznego transportu oraz inne zagadnienia z branży tortów.
Godziny: 9.00-19.00 ( czas szkolenia może ulec wydłużeniu lub skróceniu w zależności od pracy w grupie)
Podczas szkolenia zapewniamy:
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 532 403 425 Ania Cienkowska
733 314 543 Veronika Zaritska
E-mail: AKADEMIA@SEMPREINFO.PL
Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802
Tort Torebka - Połącz artystyczną sztukę cukierniczą z modą