

Poznaj sekrety tworzenia artystecznego toru z mistrzynią cukiernictwa.
Szkolenie jednodniowe z tworzenia tortu piętrowego na prawdziwych biszkoptach oraz z figurką cukrową.
Na szkoleniu pracujemy na prawdziwym cieście biszkoptowym przełożonym kremem śmietanowym. Oba pietra zostaną pokryte kremem maślanym a następnie jedno z nich obłożone masą cukrową w stylu ruffles.
Podczas szkolenia poznasz następujące techniki:
Prowadząca:
Ewa Drzewicka - Dyplomowana cukierniczka z tytułem mistrzowskim, Instruktorka zawodu. Dwukrotnie zdobyła złoty medal, w tym medalistka Mistrzostw Świata. Sześciokrotna uczestniczka mistrzostw tortów na targach Expo Sweet w Warszawie, gdzie w 2018 zdobyła wicemistrzostwo Europy, a w 2019 Polski. Z pasji i zamiłowania jest sugarcrafterką, miłośniczka konkursów cukierniczo-dekoratorskich. Swoją wiedzą i umiejętnościami dzieli się w niezwykle magiczny sposób, zarażając swoją miłością do piękna i dekoratorstwa w cukiernictwie.
Godziny: 9.00-18.00 ( czas szkolenia może ulec wydłużeniu lub skróceniu w zależności od pracy w grupie)
Podczas szkolenia zapewniamy:
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 532 403 425 Ania Cienkowska
733 314 543 Veronika Zaritska
E-mail: AKADEMIA@SEMPREINFO.PL
Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802
Poznaj sekrety tworzenia artystecznego toru z mistrzynią cukiernictwa.