- Nowy

Zapraszamy na szkolenie z komponowania lekkich, kolorowych deserów, podawanych w nowoczesnej formie słoiczków. Doskonała alternatywa dla klasycznych ciast bankietowych na różne przyjęcia okolicznościowe lub na co dzień, do zabrania w podróż i na wynos. Deser serwowany w słoiczku, może być lekki, smaczny i zdrowy urozmaicając tym samym menu każdego wydarzenia. Jest smaczną alternatywą dla klasycznego słodkiego bufetu i poczęstunku.
Łączenie i przenikanie smaków jest nieodzownym walorem poczęstunku w słoiczku. Karmelizowany orzech Pekan z wyglądu i w smaku przypominający orzech włoski, do tego pyszna Gorgonzola i słodka Gruszka Klapsa, nazywana też faworytką. I to wszystko w jednym słoiczku. Poznaj i nauczyć się komponować niezwykłe desery w siedmiu słoiczkach.
Na nowym jednodniowym szkoleniu cukierniczym, które nazwaliśmy „Słodkie Słoiczki” Dowiesz się, jak dobrze zorganizowana praca pozwala wiele osiągnąć bez stresu! Nauczysz się jak zaskakiwać smakiem i pięknym wyglądem. A wszystko to pod czujnym okiem naszego mistrza cukiernictwa, w wygodnej i dużej przestrzeni oraz przy użyciu surowców i sprzętu czołowych firm gastronomicznych.
Program obejmuje:
W programie znajdą się następujące receptury:
Podczas szkolenia zapewniamy:
Czas trwania: 9.00-19.00
Prowadzący:
Igor Zaritskiy – szef Akademii Warsaw Academy of Pastry Arts by Sempre. Rozpoczął swoją prace w 2000 roku, jako kucharz. Pracował w najlepszych restauracjach Kijowa : „Monaco”, Atelier”, „Sanahund”. W 2007 roku zaczyna pracować jako cukiernik. Pracował jako szefem cukierni „Arena Entertainment”, „Semedeni”.
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
tel. 532 403 425 Ania Cienkowska
tel. 733 314 543 Veronika Zaritska
e-mail: akademia@sempreinfo.pl
Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802