- Nowy

*Kwotę wpłaconą za udział w szkoleniu można odliczyć przy pierwszym zatowarowaniu za zakupione półprodukty i sprzęt na kwotę minimum 3500 w sklepie Sempre.
Zapraszamy na na szkolenie, które otworzy dostęp do wiedzy na temat produkcji lodów rzemieślniczych.
Warsztaty Lodowe to doskonała okazja dla osób chcących dopiero rozpocząć swoją przygodę w biznesie lodowym, jak również tych, którzy już w nim są i wiedzą, że trzeba być na bieżąco z trendami i nowościami w tej branży. To intensywne szkolenie cukiernicze z zastosowaniem nowoczesnych sprzętów, oraz metod pracy.
Czego dowiesz się na szkoleniu:
• omówienie maszyn do produkcji lodów gałkowych
• jak dobrać sprzęt
• surowce do produkcji lodów
• produkcja lodów gałkowych
• alternatywne metody i technologie przy produkcji lodów
• (porównanie maszyny 2 w 1 vs pasteryzator i frezer osobno)
• mieszanki na zimno, receptury zimowe
• omówienie i produkcja lodów wegańskich, bezglutenowych, dla diabetyków
• kalkulacja
• nowoczesne smaki
Podczas szkolenia zapewniamy:
• Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne do pracy
• Surowce
• Napoje, kawa
• Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
• Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre
Godziny: 9.00-15.00
Prowadzący:
Krzysztof Smoleń – Utalentowany technolog, na co dzień doradzający klientom w firmie Sempre, z doskonałą i rozległą wiedza na temat produkcji lodów rzemieślniczych, technik prezentacji, smaków oraz dekoracji. Pomógł przy uruchomieniu ponad stu produkcji lodów w Polsce i Europie. Autor wielu receptur, które przyjęły się na stałe w ofercie lodziarni.
________________________________________
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).
Istnieje możliwość szkoleń indywidualnych po wcześniejszym kontakcie. Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 532 403 425 Ania Cienkowska
733 314 543 Veronika Zaritska
E-mail: AKADEMIA@SEMPREINFO.PL
Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802
*Kwotę wpłaconą za udział w szkoleniu można odliczyć przy pierwszym zatowarowaniu za zakupione półprodukty i sprzęt na kwotę minimum 3500 w sklepie Sempre.