• Nowy
Podstawy Produkcji Lodów Rzemieślniczych z Krzysztofem Smoleniem
  • Podstawy Produkcji Lodów Rzemieślniczych z Krzysztofem Smoleniem

Podstawy Produkcji Lodów Rzemieślniczych z Krzysztofem Smoleniem

SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY  DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

 WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS

*Kwotę wpłaconą za udział w szkoleniu można odliczyć przy pierwszym zatowarowaniu za zakupione półprodukty i sprzęt na kwotę minimum 3500 w sklepie Sempre.

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE
help_outlineZapytaj o produkt
Podstawy Produkcji Lodów Rzemieślniczych z Krzysztofem Smoleniem

Podstawy Produkcji Lodów Rzemieślniczych z Krzysztofem Smoleniem

Akceptuję zasady polityki prywatności  

Opis

Zapraszamy na na szkolenie, które otworzy dostęp do wiedzy na temat produkcji lodów rzemieślniczych.

Warsztaty Lodowe to doskonała okazja dla osób chcących dopiero rozpocząć swoją przygodę w biznesie lodowym, jak również tych, którzy już w nim są i wiedzą, że trzeba być na bieżąco z trendami i nowościami w tej branży. To intensywne szkolenie cukiernicze z zastosowaniem nowoczesnych sprzętów, oraz metod pracy.

Czego dowiesz się na szkoleniu:

• omówienie maszyn do produkcji lodów gałkowych

• jak dobrać sprzęt

• surowce do produkcji lodów

• produkcja lodów gałkowych

• alternatywne metody i technologie przy produkcji lodów

• (porównanie maszyny 2 w 1 vs pasteryzator i frezer osobno)

• mieszanki na zimno, receptury zimowe

• omówienie i produkcja lodów wegańskich, bezglutenowych, dla diabetyków

• kalkulacja

• nowoczesne smaki

Podczas szkolenia zapewniamy:

Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne do pracy

Surowce

Napoje, kawa

Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii

Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Godziny: 9.00-15.00

Prowadzący:

 

Krzysztof Smoleń – Utalentowany technolog, na co dzień doradzający klientom w firmie Sempre, z doskonałą i rozległą wiedza na temat produkcji lodów rzemieślniczych, technik prezentacji, smaków oraz dekoracji. Pomógł przy uruchomieniu ponad stu produkcji lodów w Polsce i Europie. Autor wielu receptur, które przyjęły się na stałe w ofercie lodziarni.

________________________________________

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).

*Kwotę wpłaconą za udział w szkoleniu można odliczyć przy pierwszym zatowarowaniu za zakupione półprodukty i sprzęt na kwote minimum 3500 w sklepie Sempre.

Istnieje możliwość szkoleń indywidualnych po wcześniejszym kontakcie. Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

???? 532 403 425 Ania Cienkowska
???? 733 314 543 Veronika Zaritska

E-mail: AKADEMIA@SEMPREINFO.PL

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

Szczegóły produktu
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com