0,5 l Syfon Cream Profi Whip Plus 500051 ISI:
Opis produktu:
- idealne rozwiązanie dla kawiarni, pubów, cukierni, lodziarni, restauracji oraz cateringu,
- niezbędny do przygotowywania potraw kuchni molekularnej,
- prosty w obsłudze,
- możliwość przygotowywania bitej śmietany, kremów, sosów, pianek, zup itp i przechowywania ich w chłodni nawet do kilku dni,
- dla utrzymania gwarancji należy używać nabojów firmy ISI (naboje CREAM)
- głowica wykonana ze stali nierdzewnej,
- pojemność - 0,5 l
- końcówka tulipan w standardzie,
Sposób użycia: wlać 500 ml śmietany kremówki (30-36%), wbić 1 nabój, wstrząsnąć syfonem.
Syfon oraz śmietana powinny zostać wcześniej schłodzone.
1 nabój pozwala ubić 500 ml śmietany.
Pojemność: 500 ml