- Nowy

Stabilizator do gorących pianek, w proszku.
Do wytwarzania gorących pianek przy użyciu syfonu.
Opis: używana jest do produkcji gorących pianek. Nadaje objętość i utrzymuje, stabilizuje pianę.
Produkt przeznaczony do przygotowywania produktów ciepłych i gorących.
Działa jako emulgator oraz stabilizator pian wytwarzanych i podawanych na gorąco.
Mieszankę należy rozpuścić w docelowym produkcie o konsystencji płynnej lub półpłynnej.
Składniki: albumina, emulgator: acetylowany adypinian diskrobiowy (E1422) ze skrobi kukurydzianej,
maltodekstryna, błonnik z cytrusów, środki zagęszczające: guma guar (E412), guma ksantanowa (E415),
mączka chleba swiętojańskiego (E410).
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie: 500 g
Dozowanie: 50-100 g/l
Kod produktu: 38973 / 48658
Indeks: MONIN66
Marka: MONIN
Indeks: MONIN47
Marka: MONIN
Soczysty aromat świeżo zerwanych zielonych jabłek, piękna barwa i lekko cierpki smak o zrównoważonej słodyczy. To właśnie syrop zielone jabłko. Niezwykle wszechstronny i uniwersalny w zastosowaniu. Idealny do orzeźwiających napojów gazowanych, lemoniady, piwa, koktajli, drinków i deserów.
Indeks: MONIN70
Marka: MONIN
Indeks: MONIN115
Marka: MONIN