- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
- AKCESORIA CUKIERNICZE
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY CUKROWEJ I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- POZOSTAŁY DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- TERMOMETRY I MIERNIKI GASTRONOMICZNE
- SYFONY I AKCESORIA
- ROBOT COUPE
- BLENDERY VITAMIX
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- GOFROWNICE I AKCESORIA DO GOFRÓW
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
ICBassina Praline Mixer - maszyna do powlekania orzechów czekoladą - bęben do obtaczania draży o pojemności 3 kg
ICBassina, to maszyna do obtaczania i powlekania orzechów czekoladą. Pozwala na tworzenie draży w kolorowych polewach. Pozwala na łatwe powlekanie orzechów, suszonych owoców oraz innych wyrobów czekoladą lub innymi miękkimi polewami na bazie czekolady. Bęben do draży o pojemności 3 kg. Uwaga! Zdjęcie katalogowe jest zdjęciem poglądowym, rzeczywisty wygląd urządzenia może nieznacznie różnić się od wizualizacji ujętej na zdjęciach. Wygląd urządzenia zależy od partii produkcyjnej.
Maszyna do obtaczania draży polewami na bazie czekolady!
ICBassina Praline Mikser, to urządzenie przeznaczone do obtaczania orzechów i suszonych owoców czekoladą oraz miękkimi polewami na bazie czekolady. Pozwala w łatwy sposób tworzyć kolorowe draże czekoladowe. Solidna i stabilna konstrukcja urządzenia. Zbiornik o pojemności 3 kg wykonany ze stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Urządzenie pozwala w łatwy sposób uzyskać doskonałe draże czekoladowe. Zbiornik ze stali nierdzewnej przeznaczony jest do powlekania wyrobów czekoladą oraz miękkimi polewami na bazie czekolady.
Uwaga! Zdjęcie katalogowe jest zdjęciem poglądowym, rzeczywisty wygląd urządzenia może nieznacznie różnić się od wizualizacji ujętej na zdjęciach. Wygląd urządzenia zależy od partii produkcyjnej.
Szczegóły i charakterystyka produktu:
Rodzaj | Urządzenie do obtaczania draży czekoladowych |
Nazwa handlowa | ICBassina |
Numer katalogowy | 17.ICBASSINA3 |
Przeznaczenie | do kontaktu z żywnością |
Zastosowanie | maszyna do powlekania i obtaczania draży polewami na bazie czekolady |
Materiał | Stal nierdzewna |
Pojemność zbiornika | 3 kg |
Napięcie | 220 V |
Moc | 0.17 kW |
Waga | 30 kg |
Wymiary | 53 x 60 x wym. 74 cm |
Producent | ICB Tecnologie |
Dystrybutor | Sempre Group |
Kraj produkcji | Wyprodukowano we Włoszech |