Indeks: LUBECA15
Marka: LUBECA
10kg Czekolada 55% CIEMNA Wybrzeże Kości Słoniowej IVORY COAST 721 Lubeca
61,97 zł / 1 kg
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Niezbędny element wyposażenia każdej pracowni cukierniczej! Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Uniwersalne zastosowanie, idealnie sprawdza się do pracy z czekoladą. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt wykonany z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim, który zapewnia bezpieczeństwo podczas pracy. Stalowa szpachla z ergonomicznym uchwytem to podstawowe wyposażenie każdej pracowni cukierniczej. Pozwala w łatwy sposób rozdrobnić składniki do przygotowania ciasta kruchego. Zapewnia łatwe i szybkie porcjowanie ciasta. Doskonale sprawdza się do nakładania i wygładzania różnego rodzaju mas cukierniczych. Ze szpachelką łatwo wyrównasz masę na kruchym spodzie tarty lub brzegach tortu. Stalowa szpachelka do temperowania czekolady. Uniwersalna w zastosowaniu, spełni się w każdym cukierniczym zadaniu jakie masz do wykonania. Praktyczna, wygodna i bezpieczna w użyciu szpatuła cukiernicza. Wykonana z materiałów bezpiecznych w kontakcie z żywnością. Łatwa do utrzymania w czystości dzięki możliwości mycia w zmywarce.
- wykonane z materiałów bezpiecznych w kontakcie z żywnością,
- nie stosować w piekarniku oraz kuchence mikrofalowej,
- dokładnie umyć przed pierwszym użyciem,
- dokładnie umyć i wysuszyć po każdym użyciu,
- można myć w zmywarce,
- produkt do użytku profesjonalnego.
Nazwa handlowa | Szpachla, szpatuła cukiernicza z uchwytem z tworzywa |
Numer katalogowy | 3000268685 |
Rodzaj | stalowa szpachelka cukiernicza z uchwytem z tworzywa |
Wymiary | dł. 245 mm x szer. 100 mm |
Szerokość | 10 cm |
Długość | 24.5 cm |
Materiał | stal nierdzewna, tworzywo o chropowatej powierzchni |
Kolor | srebrny, niebieski |
Opakowanie | brak |
Producent | Thermohauser GmbH |
Dystrybutor | Sempre Group |
Przeznaczenie | do kontaktu z żywnością |
Zastosowanie | siekanie, porcjowanie, nakładanie, wygładzanie, temperowanie czekolady |
Uwaga! | posiada zaostrzone krawędzie |
Uwaga! Krawędzie mogą stalowych przyborów cukierniczych mogą być ostre!
Należy zachować ostrożność podczas pracy!
Nieumiejętne korzystanie z akcesoriów może grozić skaleczeniem!
Produkt przeznaczony do kontaktu z żywnością.
Dokładnie umyć przed pierwszym użyciem.
Można myć w zmywarce.
Nie stosować w piecach i piekarnikach.
Nie stosować w kuchence mikrofalowej.
Produkt do użytku profesjonalnego.
Trzymać z dala od otwartego ognia oraz innych źródeł zapłonu.
Kraj produkcji: Wyprodukowano w Niemczech
Producent: Thermohauser GmbH
Dystrybutor: Sempre Group
Indeks: LUBECA15
Marka: LUBECA
Indeks: HANSBRUNNER39
Marka: HANS BRUNNER
Seria form do tworzenia klasycznych tabliczek czekolady. Wykonane z wysokiej jakości odpornego poliwęglanu.
Indeks: MARTELLATO32
Marka: MARTELLATO
Forma 13,8 x 7,2 x 1,1 każda po 80 gram.
Indeks: THERMOHAUSER191
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER245
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER246
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER463
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER210
Marka: THERMOHAUSER
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Indeks: CALLEBAUT112
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.