

PROFESJONALNY SPRZĘT GASTRONOMICZNY SPROWADZIMY SPECJALNIE DLA CIEBIE!
INDEKS PRODUKTU STALGAST112
Wielofunkcyjne urządzenie typu cutter-wilk/blender z funkcją podgrzewania gwarantujące perfekcyjne
Robot cook służydo przygotowywania zimnych i gorących, słonych lub słodkich potraw z temperaturą podgrzewania do 140°C.
Zalety:
Robot wyposażony jest w czytelny panel sterowania, co ułatwia intuicyjne ustawianie parametrów. Posiada regulację mocy grzania umożliwiającą zarówno delikatne podgrzewanie jak i super szybkie podnoszenie temperatury do żądanego poziomu. Maksymalna temperatura 140°C.
Skuteczny w rozdrabnianiu i mieleniu. Konstrukcja urządzenia zapewnia wyjątkowe bezpieczeństwo. Zaletą jest stosunkowo cichy tryb pracy. Regulacja temperatury co 1 stopień pomaga w precyzyjnym w procesie obróbki termicznej.
4 funkcje prędkości:
Oprócz tego:
Asynchroniczny silnik. Zbiornik ze stali nierdzewnej o pojemności 3,7 l z uchwytem.
Maksymalna objętość płynu - 2,5 l.
W pojemniku nóż z mikroząbkowanymi ostrzami ze stali nierdzewnej.
Ramię zgarniające pojemnika i pokrywy.
Otwór w pokrywie umożliwia podawanie składników do zbiornika w trakcie pracy robota, bez konieczności jego zatrzymywania i otwierania pokrywy. Ergonomiczny uchwyt umożliwia wygodne wykładanie gotowego produktu ze zbiornika
Funkcja programowania - możliwość zapisania 10 przepisów.
Urządzenie przeznaczone do pracy ciągłej.
Producent: francuski Robot Coupe
Numer katalogowy producenta 483030
Gwarancja 1 rok
Dane techniczne:
Szerokość |
226 mm |
Głębokość |
338 mm |
Wysokość |
522 mm |
Zasilanie |
Prąd |
Napięcie |
230 V |
Moc elektryczna |
1800 W |
Pojemność |
3.7 l |
Zakres obrotów |
100 - 3500 obr/min |
Linia |
Robot Cook |
PROFESJONALNY SPRZĘT GASTRONOMICZNY SPROWADZIMY SPECJALNIE DLA CIEBIE!
INDEKS PRODUKTU STALGAST112