• Nowy
CV6 SFERA Pavoni - śr. 75 mm - zamykany stalowy rant - kula - Cukieteria.pl
  • CV6 SFERA Pavoni - śr. 75 mm - zamykany stalowy rant - kula - Cukieteria.pl
  • CV6 SFERA Pavoni - śr. 75 mm - zamykany stalowy rant - kula - Cukieteria.pl

CV6 SFERA Pavoni - śr. 75 mm - zamykany stalowy rant do wypieku geometrycznych croissantów - kula

PAVONI440

Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:

95,00 zł
Brutto

95,00 zł / 1 szt.

Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

Forma do geometrycznych croissantów w kształcie kuli!

Kolekcja geometrycznych form ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego od włoskiej marki Pavoni. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem.

Croissant geometric od włoskiej marki Pavoni - to seria zamykanych rantów wykonanych ze stali nierdzewnej przeznaczonych do wypieku nowoczesnych geometrycznych croissantów. Metalowe formy przeznaczone są do wypieku ciasta francuskiego - nowoczesna odsłona klasycznych rogalików. Seria stworzona do wypieków nadziewanych. Formy do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Materiał i konstrukcja formy zapewnia uzyskanie wyjątkowego efektu po wypieczeniu - chrupiącej, rumianej skórki oraz miękkiego i puszystego wnętrza o zwartej strukturze, która doskonale łączy się różnego rodzaju kremami i nadzieniami cukierniczymi.

Forma zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień wypieczenia. Ciasto po wypieczeniu charakteryzuje się chrupiącą skórką o idealnym stopniu zarumienienia oraz miękkim wnętrzem. Ciasto nie kruszy się podczas krojenia i idealnie nadaje się do nadziewania. Struktura ciasta jest zwarta a przy tym odpowiednio napowietrzona. Gotowe wypieki są łatwe do wyjęcia z formy i zachowują idealny kształt po wypełnieniu nadzieniem.

Do nadziewania geometrycznych croissantów idealnie sprawdzają się kremy i nadzienia na bazie orzechów i czekolady. Niezbędne akcesoria do nadziewania nowoczesnych rogalików to wytrzymałe rękawy cukiernicze oraz stalowe końcówki. Dodatkowa zaleta nowoczesnych wypieków, to klasyczny kształt, który stanowi doskonałą bazę do tworzenia nietuzinkowych połączeń smakowych i dekoracji.

Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego.

Zastosowanie rantów z serii croissant geometric:

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

- do wypieku ciasta francuskiego,

- do nowoczesnych rogalików,

- do geometrycznych wypieków,

- do wypieków nadziewanych.

Szczegóły produktu - forma do geometrycznych croissantów:

Nazwa handlowa CV6 Sfera
Numer katalogowy CV6
Wymiary śr. 75 mm
Kształt kula
Seria produktowa croissant geometric
Producent Pavoni Professional
Dystrybutor Sempre Group
Rodzaj zamykany rant / forma do wypieku ciasta francuskiego
Materiał stal nierdzewna
Kolor srebrny / stalowy
Przeznaczenie do kontaktu z żywnością
Zastosowanie do wypieku ciasta francuskiego
Kraj produkcji Wyprodukowano we Włoszech

Warunki użytkowania formy do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego:

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

- formę należy dokładnie umyć przed pierwszym użyciem,

- po każdym myciu formę należy dokładnie wytrzeć do sucha,

- przeznaczona do wypieku ciasta francuskiego,

- możliwość użytkowania w piecach i piekarnikach,

- możliwość chłodzenia i mrożenia,

- możliwość mycia w zmywarce,

- nie nadaje się do stosowania w kuchence mikrofalowej.

Forma do nowoczesnych croissantów!

Rant do wypieku ciasta francuskiego!

Szczegóły produktu
PAVONI440
30 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: CALLEBAUT128

Marka: CALLEBAUT

10 kg CREME DELL'ARTIGIANO BIANCA V00-OH35-ITWNV-T06 CALLEBAUT krem o smaku białej czekolady do nadziewania i glazurowania

Gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Słodki smak białej czekolady z karmelową nutą. Gładka i kremowa konsystencji. 

Cena 435,00 zł

43,50 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: CALLEBAUT79

Marka: CALLEBAUT

10 kg CREME DELL'ARTIGIANO EXTRA BITTER V21-OH35NV-T06 CALLEBAUT krem o smaku ciemnej czekolady do nadziewania i glazurowania

Gotowy do użycia krem o smaku ciemnej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Intensywna czekoladowa barwa, gładka i kremowa konsystencja. 

Cena 480,00 zł

48,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PAVONI420

Marka: PAVONI ITALIA

op. 100 szt. ELITEPRO45 antypoślizgowe rękawy cukiernicze - 460 x 280 mm - Pavoni Italia - czerwone jednorazowe worki na rolce

Antypoślizgowe worki cukiernicze do profesjonalnego zastosowania. Wyjątkowo wytrzymałe i pojemne rękawy cukiernicze jednorazowego użytku o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie i gastronomii. Grubość 80 mikronów, długość 460 milimetrów, szerokość 280 milimetrów. Opakowanie 100 sztuk na rolce.

Cena 92,00 zł

0,92 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PAVONI421

Marka: PAVONI ITALIA

op. 100 szt. ELITEPRO55 antypoślizgowe rękawy cukiernicze - 540 x 320 mm - Pavoni Italia - czerwone jednorazowe worki na rolce

Antypoślizgowe worki cukiernicze do profesjonalnego zastosowania. Wyjątkowo wytrzymałe i pojemne rękawy cukiernicze jednorazowego użytku o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie i gastronomii. Grubość 80 mikronów, długość 540 milimetrów, szerokość 320 milimetrów. Opakowanie 100 sztuk na rolce.

Cena 98,00 zł

0,98 zł / 1 szt.

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: LEAGEL02

op. 5.5 kg Cremosette Pistacchio - gotowy krem pistacjowy do nadziewania - 241001 Leagel

Cremosette Pistacchio od Leagel, to wysokiej jakości krem o smaku prażonych pistacji i mleka, o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Gotowy krem cukierniczy do szprycowania, oblewania i dekorowania. Poznaj możliwości, jakie dają produkty Cremosette:

Cena 473,99 zł

86,18 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: LEAGEL06

op. 5.5 kg Cremosette Mandorla - gotowy krem migdałowy do nadziewania - 241201 Leagel

Cremosette Mandorla od Leagel, to wysokiej jakości krem migdałowy, o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Gotowy krem cukierniczy do szprycowania, oblewania i dekorowania. Poznaj możliwości, jakie dają produkty Cremosette:

Cena 385,00 zł

70,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: LEAGEL07

op. 5.5 kg Cremosette Caramello al Burro Salato - gotowy krem do nadziewania - karmel z solonym masłem - 241801 Leagel

Cremosette Caramello al Burro Salato od Leagel, to wysokiej jakości krem o smaku słonego karmelu z maślaną nutą, o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Gotowy krem cukierniczy do szprycowania, oblewania i dekorowania. Poznaj możliwości, jakie dają produkty Cremosette:

Cena 385,00 zł

70,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PAVONI429

Marka: PAVONI ITALIA

op. 100 szt. ELITEPRO60 antypoślizgowe rękawy cukiernicze - 600 x 390 mm - Pavoni Italia - czerwone jednorazowe worki na rolce

Antypoślizgowe worki cukiernicze do profesjonalnego zastosowania. Wyjątkowo wytrzymałe i pojemne rękawy cukiernicze jednorazowego użytku o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie i gastronomii. Grubość 80 mikronów, długość 600 milimetrów, szerokość 390 milimetrów. Opakowanie 100 sztuk na rolce.

Cena 111,50 zł

1,12 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI334

Marka: PERNIGOTTI

op. 5.5 kg Morettina Pasticceria Pistacchio - 12099031C Pernigotti - gotowy krem pistacjowy do nadziewania

Wysokiej jakości krem o smaku prażonych pistacji, o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Gotowy krem cukierniczy do szprycowania, oblewania i dekorowania. Gotowe nadzienie pistacjowe o wszechstronnym zastosowaniu w produkcji cukierniczej.

Cena 484,00 zł

88,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU