- Obniżka

Stalowy rant cukierniczy w kształcie wydłużonego prostokąta z zaokrąglonymi brzegami. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Przeznaczony przede wszystkim do wypieku ciasta kruchego.
Seria stalowych rantów o różnych kształtach przeznaczonych do wypieku ciasta kruchego. Innowacyjny projekt, który pozwala uzyskać idealnie kruche ciasto o doskonałym wykończeniu. Ranty zostały stworzone z myślą o nowoczesnym podejściu do wypieku tradycyjnego ciasta, jakim jest krucha tarta. Wykonane zostały z taśmy ze stali nierdzewnej z gładkim łączeniem elementów metalu. Stal nierdzewna wykazuje odporność na działanie wysokich temperatur podczas pieczenia. Jest również odporna na działanie niskich temperatur podczas chłodzenia, mrożenia i szokowego zamrażania. Seria przeznaczona jest do tworzenia spodów z ciasta kruchego stanowiących bazę nowoczesnych deserów i potraw. Przed pieczeniem ranty należy zabezpieczyć tłuszczem (najlepiej prawdziwym masłem), aby zapobiec przywieraniu wypieków.
Rodzaj produktu: prostokątny rant z zaokrąglonymi brzegami do wypieku ciasta kruchego wykonany ze stali nierdzewnej
Opakowanie: 1 sztuka (brak opakowania ochronnego)
Kształt: prostokątny
Wymiary rantu: dł. 580 mm x szer. 90 mm x wys. 30 mm
Materiał: stal nierdzewna
Kolor: srebrny
Kod produktu: X10
- dokładnie umyć przed pierwszym użyciem
- pieczenie w piekarniku elektrycznym, gazowym, konwekcyjnym
- chłodzenie w lodówce
- mrożenie w zamrażarce oraz możliwość szokowego zamrażania
- możliwość mycia w zmywarce
- nie stosować w kuchence mikrofalowej
Produkt wykonany z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością.
Producent: Pavoni Italia
Dystrybutor: Sempre Group
Indeks: PAVONI81
Indeks: PAVONI21
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI87
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI23
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI88
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: SILIKOMART350
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART348
Marka: SILIKOMART
Indeks: PAVONI148
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: SILIKOMART647
Marka: SILIKOMART
Indeks: PAVONI403
Marka: PAVONI ITALIA
Seria stalowych rantów z mikroperforacją do viennoiserie - stworzona we współpracy z Johanem Martinem. Twórz prawdziwe dzieła sztuki z ciasta drożdżowego i francuskiego.
Indeks: PAVONI402
Marka: PAVONI ITALIA
Seria stalowych rantów z mikroperforacją do viennoiserie - stworzona we współpracy z Johanem Martinem. Twórz prawdziwe dzieła sztuki z ciasta drożdżowego i francuskiego.
Indeks: SILIKOMART728
Marka: SILIKOMART
Seria dużych rozmiarów form silikonowych stworzona z myślą o zoptymalizowaniu pracy w profesjonalnych pracowniach cukierniczych i gastronomii. Rectangle to mata silikonowa do prostokątnych porcji o wymiarach dł. 87 mm x szer. 48 mm x wys. 15 mm i pojemności 61 ml. Profesjonalna forma silikonowa pozwala na jednorazowe przygotowanie 36 monoporcji.
Indeks: SILIKOMART733
Marka: SILIKOMART
Seria dużych rozmiarów form silikonowych stworzona z myślą o zoptymalizowaniu pracy w profesjonalnych pracowniach cukierniczych i gastronomii. Rectangular Log to mata silikonowa do wydłużonych porcji o wymiarach dł. 495 mm x szer. 70 mm x wys. 70 mm i pojemności 2400 ml. Profesjonalna forma silikonowa pozwala na jednorazowe przygotowanie 4 porcji o...
Indeks: PAVONI54
Marka: PAVONI ITALIA
Stalowy rant cukierniczy w kształcie wydłużonego prostokąta z zaokrąglonymi brzegami. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Przeznaczony przede wszystkim do wypieku ciasta kruchego.
133,71 zł / 1 szt.
Indeks: PAVONI202
Marka: PAVONI ITALIA
Zestaw stalowych wykrojników do ciasta i dekoracji z mas cukierniczych. Idealne do wykrawania elementów nowoczesnych deserów i monoporcji.
Indeks: PAVONI146
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI203
Marka: PAVONI ITALIA
Zestaw stalowych wykrojników do ciasta i dekoracji z mas cukierniczych. Idealne do wykrawania elementów nowoczesnych deserów i monoporcji.
Indeks: PAVONI59
Marka: PAVONI ITALIA
Stalowy rant cukierniczy w kształcie wydłużonego prostokąta z zaokrąglonymi brzegami. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Przeznaczony przede wszystkim do wypieku ciasta kruchego.