Opis: pasta waniliowa wytwarzana jest z naparu waniliowego, proszku i ziaren wanilii, cukru, wody i naturalnego środka zagęszczającego (gumy tragakantowej). Ma mocno waniliowy smak i aromat z nutami owocowymi. Stosowana jest zamiennie z laskami wanilii lub ekstraktem waniliowym. Dzięki formie pasty jest łatwa w dozowaniu, ma gładką konsystencję oraz nie wymaga obróbki cieplnej. Produkt zawiera 6% alkoholu.
Pasta z wanilii Bourbon z ziarenkami (zawiera alkohol) - bardzo łatwa w użyciu i dozowaniu - nadaje smak wanilii ze słodkimi nutami drewna. Uniwersalna w zastosowaniu - doskonale sprawdzi się do zimnych deserów i różnego rodzaju wypieków.
Chrupiące, pełne smaku, aromatu i witamin owoce suszone mrozem, to zdrowa przekąska i idealny dodatek do posiłków i wypieków. Idealnie sprawdzą się również do dekorowania czekolady oraz różnego rodzaju deserów czy monoporcji.
Uniwersalne pudełko samoskładające z wygodną rączką. Idealnie sprawdzi się do pakowania pojedynczych kawałków ciasta. Dekoracyjne okienko w kształcie serca pięknie wyeksponuje walentynkowe wypieki.
Gama naturalnych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Czyste puree owocowe bez dodatku cukru i substancji konserwujących. Produkt w wygodnym opakowaniu.