- Nowy
Indeks: CALLEBAUT09
Marka: CALLEBAUT
800g Crispearls™ Dark Chrupiące perełki w ciemnej czekoladzie CHD-CC-CRISPE0-02B Mona Lisa Callebaut
10,38 zł / 100 g
Chrupiące kuleczki ryżowe w polewie z czekolady deserowej. Chrupiąca posypka dekoracyjna do urozmaicania i ozdabiania wypieków i deserów. Chrupiące kuleczki czekoladowe do dekoracji lodów, tabliczek czekolady, pralin, trufli, lizaków z ciasta, nowoczesnych monoporcji i wielu innych zastosowań.
Chrupki ryżowe w czekoladzie deserowej, uniwersalna posypka dekoracyjna. Chrupiące wnętrze na bazie mąki ryżowej otoczone ciemną czekoladą. Kuleczki w polewie dodane do kremów, musów lub lodów, nadają im chrupiącą teksturę z czekoladowym akcentem. Czekoladowa otoczka dodatkowo ochrania ryżową chrupkę przed rozmiękaniem. Kuleczki ryżowe oblane czekoladą pozostają przez cały czas wyjątkowo pyszne i chrupiące!
- posypka dekoracyjna do ciast, tortów, deserów w postaci kremów i musów, monoporcji,
- do ozdabiania lizaków, trufli, pralin, tabliczek czekolady oraz innych wyrobów z czekolady,
- do dekorowania kuwet z lodami, lodów na patyku, deserów lodowych, lodów w waflu,
- dodatek urozmaicający teksturę i smak kremów, nadzień czy musów,
- składnik chrupiącej warstwy do tortów i monoporcji,
- dodatek dekoracyjny do napojów kawowych i czekoladowych z bitą śmietaną,
- posypka do kaw ze spienionym mlekiem.
Składniki i alergeny: miazga kakaowa, cukier, mąka ryżowa (24.5%), tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), sól, substancja glazurująca: szelak (E904), skrobia, syrop glukozowy, aromat; produkt może zawierać mleko i jego pochodne, soję, zboża zawierające gluten, orzechy arachidowe i pozostałe orzechy; 70% minimalna zawartość składników kakao w czekoladzie deserowej.
Warunki przechowywania: chrupiące kuleczki oblane polewą czekoladową należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego; po każdym użyciu dokładnie zabezpieczyć produkt przed działaniem wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania to 5-20°C, wilgotność względna podczas przechowywania nie powinna przekraczać 75%. Do nakładania kuleczek używać wyłącznie czystych i suchych przyborów.
Nazwa handlowa | chrupki ryżowe w czekoladzie deserowej |
Rodzaj | chrupiące kuleczki ryżowe w polewie czekoladowej |
Smak | ciemna czekolada |
Opakowanie | torba foliowa |
Masa netto | 1 kg |
Przeznaczenie | produkt spożywczy |
Zastosowanie | posypka dekoracyjna |
Kształt | okrągły |
Barwa | brązowa |
Wymiary | śr. 4 mm |
Konsystencja | chrupiąca |
Producent | wyprodukowano w UE dla Sempre Group Sp. z o.o. |
Dystrybutor | Sempre Group Sp. z o.o. |
Przybliżona wartość odżywcza w 100 gramach produktu: | |
Wartość energetyczna | 1994 kJ / 475 kcal |
Tłuszcz | 21.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 13.0 g |
Węglowodany | 65.0 g |
w tym cukry | 46.0 g |
Białko | 6.0 g |
Sól | 0.4 g |
W OKRESIE LETNIM ZACHĘCAMY DO ZABEZPIECZENIA WYROBÓW CZEKOLADOWYCH PODCZAS TRANSPORTU, ABY ZAPOBIEC NEGATYWNYM SKUTKOM ODDZIAŁYWANIA WYSOKIEJ TEMPERATURY. MOŻESZ ZABEZPIECZYĆ SWOJE ZAKUPY DODAJĄC DO KOSZYKA TERMOIZOLACYJNE PUDEŁKO STYROPIANOWE, KTÓRE WYPEŁNIAMY SUCHYM LODEM:
OPAKOWANIE STYROPIANOWE ZABEZPIECZAJĄCE PRZESYŁKĘ PRZED DZIAŁANIEM WYSOKICH TEMPERATUR
Indeks: CALLEBAUT09
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT14
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT11
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BARIMA388
Marka: BARBARA LUIJCKX
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...
Indeks: BARIMA389
Marka: BARBARA LUIJCKX
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...
Indeks: BARIMA390
Marka: BARBARA LUIJCKX
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...
Indeks: CALLEBAUT12
Marka: CALLEBAUT
Indeks: SILIKOMART407
Marka: SILIKOMART
Indeks: CALLEBAUT13
Marka: CALLEBAUT
Indeks: PODKŁADYCUK54
Marka: PODKŁADY CUKIERNICZE
Papierowe patyczki do lizaków w kolorze naturalnej bieli. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).
Indeks: BIRKMANN219
Marka: BIRKMANN
Papierowe patyczki do lizaków - wzór w białe i żółte paski. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).
Indeks: INNE60
Marka: SEMPRE
Chrupiące kuleczki ryżowe w polewie z białej czekolady. Chrupiąca posypka dekoracyjna do urozmaicania i ozdabiania wypieków i deserów. Chrupiące kuleczki czekoladowe do dekoracji lodów, tabliczek czekolady, pralin, trufli, lizaków z ciasta, nowoczesnych monoporcji i wielu innych zastosowań.
Indeks: BARIMA144
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: SEMPRE11/3
Marka: BARBARA LUIJCKX
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
Indeks: BARIMA34/2
Marka: BARBARA LUIJCKX
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
Indeks: FOODCOLOURS31/3
Marka: FOOD COLOURS