1kg FAT-BASED COATING DROPS MILK drobne dropsy z MLECZNEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn
  • 1kg FAT-BASED COATING DROPS MILK drobne dropsy z MLECZNEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn
  • 1kg FAT-BASED COATING DROPS MILK drobne dropsy z MLECZNEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn
  • 1kg FAT-BASED COATING DROPS MILK drobne dropsy z MLECZNEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn

1kg mleczne dropsy FAT-BASED COATING DROPS MILK (polewa niewymagająca temperowania) Dawn

DAWN199

Mleczna polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.

52,00 zł
Brutto

52,00 zł / 1 kg

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

1kg FAT-BASED COATING DROPS MILK drobne dropsy z MLECZNEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn:

Mleczne dropsy do polew na bazie tłuszczu.

Szybko rozpuszczające się drobne dropsy z mlecznej czekolady, z których powstaje gotowa do użycia polewa niewymagająca temperowania.

Polewa ma matowe wykończenie. Drobne czekoladowe dropsy należy upłynnić, a następnie użyć jako polewy.



Składniki: cukier, tłuszcz roślinny, uwodorniony tłuszcz palmowy i kokosowy, nie uwodorniony tłuszcz palmowy,

białka mleka, laktoza, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: tristerinin sorbitolu, lecytyna sojowa (E322), aromaty.



Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 10 kg)

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.

Producent: Dawn

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

- wartość energetyczna: 2332/560 kJ/kcal

- tłuszcz: 35,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 33,6 g

- węglowodany: 59,3 g

 - w tym cukry: 58,9 g

- białko: 1,5 g

- sól: 0,2 g

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Szczegóły produktu
DAWN199
1 Przedmiot
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: BARIMA389

Marka: BARBARA LUIJCKX

op. 0.5 kg CRUNCHIES MILK AGAT 09731 BARBARA DECOR chrupiące kuleczki ryżowe w mlecznej czekoladzie śr. 4 mm

favorite_border favorite

Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...

Cena 46,00 zł

9,20 zł / 100 g

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE