1kg FAT-BASED COATING DROPS MILK drobne dropsy z MLECZNEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn:
Mleczne dropsy do polew na bazie tłuszczu.
Szybko rozpuszczające się drobne dropsy z mlecznej czekolady, z których powstaje gotowa do użycia polewa niewymagająca temperowania.
Polewa ma matowe wykończenie. Drobne czekoladowe dropsy należy upłynnić, a następnie użyć jako polewy.
Składniki: cukier, tłuszcz roślinny, uwodorniony tłuszcz palmowy i kokosowy, nie uwodorniony tłuszcz palmowy,
białka mleka, laktoza, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: tristerinin sorbitolu, lecytyna sojowa (E322), aromaty.
Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 10 kg)
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.
Producent: Dawn
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 2332/560 kJ/kcal
- tłuszcz: 35,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 33,6 g
- węglowodany: 59,3 g
- w tym cukry: 58,9 g
- białko: 1,5 g
- sól: 0,2 g
POBIERZ NASZE E-booki
- "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
- "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).