• Obniżka
  • Nowy
1kg POLEWA CIEMNA ISD 400 na bazie ciemnej czekolady ISD-M9400-T82 SICAO
  • 1kg POLEWA CIEMNA ISD 400 na bazie ciemnej czekolady ISD-M9400-T82 SICAO
  • 1kg POLEWA CIEMNA ISD 400 na bazie ciemnej czekolady ISD-M9400-T82 SICAO

op. 1kg POLEWA CIEMNA ISD 400 na bazie ciemnej czekolady ISD-M9400-T82 SICAO

P%SICAO05(1)

11/05/2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA

32,50 zł
26,00 zł Zniżka 20%
Brutto
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką : 32,50 zł

26,00 zł / 1 kg

Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

Polewa na bazie ciemnej czekolady w postaci kaletek (zawiera całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne).

Łatwa w użyciu i szybko rozpuszczająca się polewa nie wymagająca temperowania od marki Callebaut SICAO.

Lekko błyszczące wykończenie; kaletki wystarczy upłynnić, a następnie użyć jako polewy (bez konieczności temperowania).

Idealna do pokrywania ciast, wypieków i deserów.

Składniki: cukier, tłuszcz roślinny całkowicie utwardzony (kokosowy, palmowy – w zmiennych proporcjach), proszek kakaowy alkalizowany o obniżonej zawartości tłuszczu (2% tł.),

proszek kakaowy naturalny o obniżonej zawartości tłuszczu (2% tł.), emulgator: lecytyna sojowa (E322), substancja stabilizująca:  tristearynian sorbitolu (E492), aromat: wanilina;

może zawierać orzechy, migdały, mleko i ich pochodne.



Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 25 kg)

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.

Producent: SICAO

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

- wartość energetyczna: 577 kJ/kcal

- tłuszcz: 40,2 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 39,5 g

- węglowodany: 47,8 g

 - w tym cukry: 46,1 g

- białko: 3,2 g

- sól: 0,3 g

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Szczegóły produktu
P%SICAO05(1)
6 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także