- Wyprzedaż!
- Obniżka
- Nowy

26/03/2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA PRODUKTÓW NA PROMOCJI!
Kremowa pasta kakaowa z kawałkami chrupiących ciasteczek i orzechów laskowych. Gotowa do użycia pasta cukiernicza do przekładania i dekorowania lodów. Doskonały dodatek do klasycznych kremów i nadzień cukierniczych.
Kremowa pasta cukiernicza do przekładania i dekorowania lodów. Idealna do nadziewania i dekoracji wyrobów cukierniczych. Pozwala w prosty sposób przygotować wyjątkowe wyroby lodowe i cukiernicze o doskonałym smaku i konsystencji. Dodaje chrupiącej tekstury, która idealnie komponuje się z gładkimi masami i kremami cukierniczymi, zwłaszcza klasycznymi smakami. Kakaowa pasta do lodów o kremowej konsystencji z kawałkami chrupiących ciasteczek i orzechów laskowych. Krem do tworzenia marmurkowych dekoracji kuwet z lodami.
Variegato Biscotella, to kremowa pasta kakaowa z chrupiącymi kawałkami ciasteczek i orzechów laskowych. Pasta cukiernicza do przekładania i dekorowania lodów oraz wyrobów cukierniczych. Produkt gotowy do użycia, wystarczy dokładnie wymieszać przed użyciem. Dozowanie na zasadzie quantum satis, dodatek do wyrobów według uznania do otrzymania wyśmienitego smaku!
Składniki: cukier, tłuszcze roślinne (kokosowy, słonecznikowy), kawałki ciasteczek (22%) (mąka pszenna, tłuszcz roślinny (palmowy), cukier, syrop glukozowy, jaja, substancje spulchniające: wodorowęglan amonu (E503), wodorowęglan sodu (E500)), sól, aromaty), kakao odtłuszczone w proszku (9%), kawałki orzechów laskowych (9%), odtłuszczone mleko w proszku, laktoza z mleka, emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromat.
Alergeny: produkt zawiera pszenicę, jaja oraz ich pochodne, mleko oraz jego pochodne, soję oraz jej pochodne, orzechy laskowe; produkt może zawierać pozostałe zboża zawierające gluten, orzechy arachidowe oraz pozostałe orzechy.
Nazwa handlowa | Variegato Biscotella |
Numer katalogowy | 2.02810.113 |
Opakowanie | metalowa puszka z wieczkiem |
Masa netto | 3.0 kg |
Opakowanie zbiorcze | 2 x 3.0 kg - 6.0 kg (karton) |
Rodzaj | gotowa do użycia pasta cukiernicza |
Smak | krem kakaowy z ciasteczkami i orzechami laskowymi |
Konsystencja | kremowa z chrupiącymi cząstkami |
Barwa | jasno brązowa |
Forma | produkt gotowy do użycia |
Dozowanie | quantum satis |
Przeznaczenie | do przekładania i dekoracji lodów oraz wyrobów cukierniczych |
Zastosowanie | według uznania |
Produkt | do użytku profesjonalnego |
Producent | Dawn Foods |
Dystrybutor | Sempre Group |
- do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach,
- do przekładania i smarowania tortów,
- dodatek smakowy i nadający teksturę do lodów i wyrobów cukierniczych,
- dodatek do kremów i deserów,
- nadzienie cukiernicze,
- nadzienie do pralin i wyrobów czekoladowych.
Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia czy pozostałości produktu. Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem, najlepiej suchą łopatką lub długą łyżką. Pasty variegato to gotowe do użycia kremy, które stosuje się na zasadzie quantum satis.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła. Pasta variegato zapakowana jest w metalową puszkę z wieczkiem z tworzywa, które pozwala na szczelne zamkniecie opakowania po każdym użyciu.
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji, w fabrycznie zamkniętym, oryginalnym opakowaniu, zgodnie ze specyfikacją od producenta.
Przybliżona wartość odżywcza w 100 gramach produktu: | |
Wartość energetyczna | 2281 kJ / 546 kcal |
Tłuszcz | 32.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 11.0 g |
Węglowodany | 59.0 g |
w tym cukry | 40.0 g |
Białko | 5.3 g |
Sól | 0.21 g |
Indeks: COMPRITAL76
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL236
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta Amaretto z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL77
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI112/1
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI112/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI49
Marka: BABBI
Indeks: BABBI46
Marka: BABBI
Indeks: BABBI142
Marka: BABBI
Indeks: BABBI20
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI112
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SALPA39
Marka: SALPA
Chrupiąca posypka w postaci pokruszonych ciasteczek z dodatkiem czarnego kakao. Dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych inspirowanych kultowymi ciasteczkami "Oreo". Niezliczone możliwości zastosowania!
Indeks: DREIDOPPEL55
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
26/03/2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA PRODUKTÓW NA PROMOCJI!
Kremowa pasta kakaowa z kawałkami chrupiących ciasteczek i orzechów laskowych. Gotowa do użycia pasta cukiernicza do przekładania i dekorowania lodów. Doskonały dodatek do klasycznych kremów i nadzień cukierniczych.