• Obniżka
krem czekoladowy z kawałkami nugatu orzechowego - pernigotti - cukieteria.pl
  • krem czekoladowy z kawałkami nugatu orzechowego - pernigotti - cukieteria.pl
  • krem czekoladowy z kawałkami nugatu orzechowego - pernigotti - cukieteria.pl

op. 5 kg Variegato Torrone Rustico Cacao 12092011A Pernigotti - krem czekoladowy z kawałkami nugatu orzechowego

PERNIGOTTI266

Pasta Variegato Torrone Rustico Cacao to wyjątkowe połączenie kremu czekoladowo-orzechowego z kawałami rustykalnego nugatu. Pasta do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach. Czekoladowy krem cukierniczy z kawałkami ciągnącego nugatu. Smak inspirowany tradycyjnym nugatem z migdałami i orzechami laskowymi.

825,00 zł
783,75 zł Zniżka 5%
Brutto
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką : 820,00 zł

156,75 zł / 1 kg

Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

favorite_border favorite
Opis

Krem czekoladowy z kawałkami nugatu orzechowego!

Variegato Torrone Rustico Cacao to wyjątkowe połączenie czekolady z rustykalnym nugatem. Krem czekoladowo-nugatowy z kawałkami ciągnącego nugatu. Kremowa pasta z kawałkami nugatu pełnego migdałów i orzechów laskowych. Kontrastujące połączenie tekstur, kremowa pasta, ciągnący nugat i chrupiące orzechy!

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem, najlepiej suchą łopatką lub długą łyżką. Pasty variegato to gotowe do użycia kremy, które stosuje się na zasadzie quantum satis.

Zastosowanie past variegato:

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

- do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach,

- do przekładania i smarowania tortów,

- dodatek smakowy i nadający teksturę do lodów i wyrobów cukierniczych,

- dodatek do kremów i deserów,

- nadzienie cukiernicze,

- nadzienie do pralin i wyrobów czekoladowych.

Składniki i alergeny: cukier, oleje roślinne (rzepakowy, słonecznikowy), kawałki nugatu z migdałami i orzechami laskowymi (25%) (migdały (28%), miód, cukier, syrop glukozowy, orzechy laskowe (12%), żelatyna spożywcza, wafelek (skrobia ziemniaczana, woda, oliwa z oliwek), aromaty), odtłuszczone kakao w proszku (9%), pasta migdałowa, odtłuszczone mleko w proszku, pasta z orzechów laskowych, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa (E322), sól, naturalne aromaty; produkt może zawierać jaja, orzechy arachidowe i pozostałe orzechy oraz nasiona sezamu.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła.

Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji, w fabrycznie zamkniętym, oryginalnym opakowaniu - zgodnie ze specyfikacją od producenta.

Krem czekoladowy z kawałkami nugatu do dekoracji lodów!

Czekoladowa pasta cukiernicza z nugatem migdałowo-orzechowym.

DOZOWANIE
Pasta variegato quantum satis - według uznania

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 2350/565 kJ/kcal
Tłuszcz 39.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 5.2 g
Węglowodany 45.0 g
w tym cukry 43.0 g
Białko 6.1 g
Sól 0.13 g

Charakterystyka produktu pasta Variegato Torrone Rustico Cacao od Pernigotti:

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Nazwa handlowa Variegato Torrone Rustico Cacao
Numer katalogowy 12092011A
Rodzaj pasta variegato do przekładania i dekorowania
Smak nugat czekoladowy z migdałami i orzechami laskowymi
Barwa ciemnobrązowa
Konsystencja kremowa z kawałkami nugatu migdałowo-orzechowego
Opakowanie plastikowe wiaderko z pokrywą, z folią zabezpieczającą
Masa netto 5.0 kg
Opakowanie zbiorcze 10.0 kg = 2 x 5.0 kg
Seria produktowa Gusti Creme
Przeznaczenie do użytku profesjonalnego
Zastosowanie do przekładania i dekorowania lodów, do cukiernictwa
Produkt bezglutenowy
Producent Maestri Gelatieri Italiani S.r.l.
Dystrybutor Sempre Group Sp. z o.o.

Pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów!

Dodatkowe informacje - produkt jest zgodny z rozporządzeniem (UE) 2023/915 i jego kolejnymi aktualizacjami - dotyczącymi zanieczyszczeń w żywności.

Szczegóły produktu
PERNIGOTTI266
2 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: PERNIGOTTI315

Marka: PERNIGOTTI

op. 5 kg VARIEGATO TORRONE RUSTICO PISTACCHIO 12092013 PERNIGOTTI pasta pistacjowa z kawałkami chrupiącego nugatu

favorite_border favorite

Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty pistacjowej z kawałkami orzechowo-migdałowego nugatu - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 916,75 zł Cena podstawowa 965,00 zł

183,35 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU