• Obniżka
karmelowa pasta cukiernicza do urozmaicania lodów i kremów
  • karmelowa pasta cukiernicza do urozmaicania lodów i kremów

op. 3 kg VARIEGATO LATTE IMPERIALE EXTRA 12445 BABBI karmelowa pasta do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych

BABBI236

Pasta variegato do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych na bazie aromatycznego karmelu. Dodatek smakowy do lodów karmelowych i wyrobów cukierniczych.

372,00 zł
353,40 zł Zniżka 5%
Brutto
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką : 369,00 zł

117,80 zł / 1 kg

Ilość
favorite_border favorite
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

VARIEGATI CLASSICI - seria smakowych past variegato do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych. Wyjątkowe połączenie gładkiej i kremowej konsystencji pasty smakowej z chrupiącymi dodatkami. Gotowe do użycia dekoracyjne pasty, które doskonale sprawdzą się jako nadzienie do monoporcji i wyrobów cukierniczych. Kremy variegato to idealny dodatek do klasycznych smaków lodów. Wytwarzane z wyselekcjonowanych składników i utrwalane w opakowaniu, co zapewnia ich wysoką jakość i trwałość. 

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty z dodatkami przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą łopatką lub długą łyżką.

Zastosowanie: do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach; jako dodatek smakowy i nadający teksturę - do lodów i wyrobów cukierniczych; jako dodatek do kremów i deserów; jako nadzienie cukiernicze; do pralin nadziewanych i wyrobów czekoladowych.

VARIEGATO LATTE IMPERIALE EXTRA - pasta variegato do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych na bazie aromatycznego karmelu.

Składniki: karmel, syrop glukozowy, aromat.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 24 miesiące (od daty produkcji - zgodnie ze specyfikacją producenta).

RECEPTURA - DOZOWANIE
VARIEGATO CLASSICI 40-60 G / 1 KG MIESZANKI BAZOWEJ

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 952/224 kJ/kcal
Tłuszcz 0.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.0 g
Węglowodany 56.0 g
w tym cukry 56.0 g
Białko 0.0 g
Sól 0.0 g

PRZEZNACZENIE I ZASTOSOWANIE PRODUKTU

SZABLONY BANERÓW (1).png

Dodatkowe informacje - wszystkie użyte materiały opakowaniowe spełniają wymagania Rozporządzenia WE nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego z dnia 27.10.2004 r. z późniejszymi zmianami, dyscyplinujące higienę opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Cały proces produkcyjny jest monitorowany zgodnie z zapisami Rozporządzenie nr WE 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny żywności. Firma z systemem zarządzania dla jakość UNI EN ISO 9001:2015 certyfikat CSQA N. 6000.

Szczegóły produktu
BABBI236
3 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
1.24.45
NAZWA HANDLOWA
VARIEGATO LATTE IMPERIALE EXTRA
MASA NETTO
3.0 kg
OPAKOWANIE
WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ
OPAKOWANIE ZBIORCZE
4 x 3.0 kg - 12 kg
RODZAJ
SMAKOWA PASTA VARIEGATO
SMAK
KARMEL
KONSYSTENCJA
GŁADKA
PRZEZNACZENIE
PÓŁPRODUKT DO LODÓW I CUKIERNICTWA
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE
DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA
DOZOWANIE
40-60 g / 1 kg mieszanki bazowe
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
SERIA PRODUKTOWA
VARIEGATI CLASSICI
WYPRODUKOWANO
WE WŁOSZECH
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: COMPRITAL253

Marka: GIUBILEO EXPERIENCE

3 kg PASTA CARAMELLO SALATO GIUBILEO PC646P COMPRITAL pasta słony karmel z cukrem trzcinowym i gronowym

Pasta słony karmel z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.

Cena 238,20 zł

79,40 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
favorite_border favorite

Indeks: PERNIGOTTI212

Marka: PERNIGOTTI

6 kg MORETTINA CARAMELLO 12093046 PERNIGOTTI gładki krem karmelowy do przekładania i dekorowania

Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 570,00 zł

95,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
favorite_border favorite

Indeks: PERNIGOTTI227

Marka: PERNIGOTTI

3,5 kg PASTA GUSTO CARAMELLO 12092111A PERNIGOTTI pasta o intensywnym smaku karmelizowanego cukru

Klasyczna pasta do produkcji lodów karmelowych metodą tradycyjną. Doskonale sprawdzi się również w produkcji cukierniczej jako składnik kremów czy musów. Uniwersalne i szerokie zastosowanie. 

Cena 217,00 zł

62,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
favorite_border favorite

Indeks: BABBI224

Marka: BABBI

op. 3 kg GOLOSA CARAMELLO SALATO 1230143 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - słony karmel

Gotowy do użycia krem na bazie aromatycznego solonego karmelu o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.

Cena 249,00 zł

83,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
favorite_border favorite