4,5kg TORRONE RUSTEGO G.M. skoncentrowana pasta nugatowa 12092921 Pernigotti

PERNIGOTTI185
832,50 zł
Brutto

185,00 zł / 1 kg

Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


favorite_border favorite
Opis

4,5kg Pasta Torrone Rustego G.M. NUGAT 12092921 Pernigotti:

nugat - składa się z syropu gotowanego z miodem, wymieszanej z siekanymi orzechami, migdałami oraz pianą ubitą z białek, niekiedy zawiera inne dodatki, w tym kakao.

Opis: pasta smakowa do lodów - nugat (z dużymi kawałkami orzechów laskowych i migdałów oraz waflami), mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów

Składniki: orzechy laskowe, migdały, miód, cukier, wafel (skrobia ziemniaczana, woda), białko jaja, naturalne aromaty: migdałowy, waniliowy, cytrynowy, cynamonowy).

Może zawierać pozostałe orzechy.

Konsystencja: gładka, gęsta, z kawałkami orzechów laskowych, migdałów i waflami

Dozowanie: 100g/1 litr mieszanki podstawowej

Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.  

Opakowanie: 4,5 kg

Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).

Kod produktu: 12092921

Szczegóły produktu
PERNIGOTTI185
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: VALRHONA27

Marka: VALRHONA

op. 3 kg Gianduja Noisette Lait 35% Valrhona - mleczna czekolada z orzechami laskowymi - Blok czekoladowy

favorite_border favorite

Gianduja Noisette Lait, to wyjątkowo aromatyczne połączenie najwyższej jakości mlecznej czekolady z prażonymi orzechami laskowymi. Produkt wytwarzany jest w postaci bloku czekoladowego, który można w prosty sposób dozować, po przez łamanie, kruszenie czy struganie. Doskonała baza do klasycznych kremów, musów, deserów, ganache, nadzień cukierniczych oraz...

Cena 478,00 zł

159,33 zł / 1 kg