

Pałeczki cukrowe twarde do dekoracji cukierniczych.
Opis: uniwersalne, drobne cukrowe pałeczki do dekoracji cukierniczych.
Możemy wykańczać nimi również czekoladowe: praliny, trufle, figurki.
Polecamy zarówno do profesjonalnego, jak i pasjonackiego zastosowania.
Kolor: złoty metaliczny
Wymiary: 5 x 2 mm
Zastosowanie: dekoracje cukiernicze (babeczki, muffiny, torty, desery, lody, ciasta, ciasteczka, pierniczki, lizaki z ciasta)
Składniki: cukier puder, woda, mąka ryżowa, olej słonecznikowy wysoko oleinowy, skrobia ziemniaczana, naturalny aromat waniliowy, szelak (E904), barwniki: tlenki i wodorotlenki żelaza (E172), krzemian glinowo-potasowy (E555).
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Opakowanie: 40 g