gotowy krem do szprycowania o świeżym smaku orzechów laskowych i czekolady Callebaut
  • gotowy krem do szprycowania o świeżym smaku orzechów laskowych i czekolady Callebaut
  • gotowy krem do szprycowania o świeżym smaku orzechów laskowych i czekolady Callebaut
  • gotowy krem do szprycowania o świeżym smaku orzechów laskowych i czekolady Callebaut
  • gotowy krem do szprycowania o świeżym smaku orzechów laskowych i czekolady Callebaut

op. 10 kg CREMA NOCCIOLA - kremowe nadzienie z orzechów laskowych i czekolady - FNN-S1235-T06 Callebaut

CALLEBAUT132

Crema Nocciola Callebaut, kremowe nadzienie o świeżym, lekko owocowym smaku orzechów laskowych i czekolady Callebaut. Gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików, wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek, do przekładania tortu i dekoracji muffinek.

Wypełnij swoje wypieki najlepszym smakiem czekolady!

490,00 zł
Brutto

49,00 zł / 1 kg

Ilość
favorite_border favorite
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

Krem do nadziewania o świeżym smaku orzechów laskowych i czekolady Callebaut.

Crema Callebaut to: nowa linia produktów, która oferuje gotowe do użycia nadzienia czekoladowe, idealne do szprycowania, wypełniania, smarowania i dekorowania wyrobów cukierniczych po wypieku.

Crema Callebaut to:

Najwyższa jakość składników!

Doskonały smak i kremowa konsystencja! 

Łatwość użycia i uniwersalne zastosowanie!

Powtarzalność przepisów!

Szybka i sprawna praca!

Crema Nocciola Callebaut to idealnie kremowe nadzienie o świeżym orzechowym smaku z lekką owocową nutą.

Doskonałe połączenie delikatnego smaku orzechów laskowych z belgijską czekoladą Callebaut. 

Doskonałe do wypełniania i dekorowania - pączków, eklerów, makaroników, croissantów, babeczek, muffinek, tart, tortów i czego tylko potrzebujesz!

Wypełnij swoje wypieki najlepszym smakiem czekolady!

Sposób użycia:

  • nadzienie przechowuj w szczelnie zamkniętym opakowaniu w temperaturze 15-20°C,

  • przed każdym użyciem dokładnie wymieszaj produkt przy użyciu czystej i suchej łyżki lub szpatuły,

  • kremu nie należy podgrzewać - przeznaczony jest do szprycowania wyrobów po wypieku,

  • kremu nie należy chłodzić i mrozić - niskie temperatury mogą powodować krystalizację tłuszczu,

  • oddzielenie się frakcji tłuszczowej od reszty nadzienia jest zjawiskiem naturalnym - wystarczy dokładnie wymieszać krem,

  • nadzienie to produkt gotowy do szprycowania, nadziewania, smarowania i wypełniania,

  • do szprycowania używaj rękawów cukierniczych wraz z odpowiednimi tylkami,

  • po każdym użyciu dokładnie zamknij opakowanie produktu,

  • delektuj się wyjątkowym smakiem kultowej czekolady!

KREM DO NADZIEWANIA WYROBÓW CUKIERNICZYCH PO WYPIEKU!

KREM NIE NADAJE SIĘ DO ZAPIEKANIA ORAZ MROŻENIA!

Zalety kremów do szprycowania:

- doskonały smak,

- kremowa konsystencja,

- łatwość użycia,

- uniwersalne zastosowanie,

- wszechstronne użycie,

- powtarzalność przepisów,

- usprawnienie pracy,

- najwyższa jakość składników.

GŁÓWNE ZASTOSOWANIE KREMU CZEKOLADOWEGO
nadziewanie, wypełnianie, szprycowanie, dekorowanie, smarowanie, aromatyzowanie tory, pączki, eklery, ptysie, rogaliki, croissanty, brioszki, bułeczki śniadaniowe, słodkie pieczywo, tarty, tartaletki, korpusy babeczek, babeczki, muffinki, trufle, praliny, makaroniki, beza, biszkopty, ciasta, ciasteczka, monoporcje, desery

Składniki i alergeny: cukier, tłuszcz roślinny (słonecznikowy, oliwa), orzechy laskowe (12%), odtłuszczone mleko w proszku, czekolada (9%) (cukier, masa kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu), masa kakaowa, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), naturalny aromat; produkt może zawierać migdały.

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU GOTOWE NADZIENIE DO SZPRYCOWANIA
NAZWA HANDLOWA CREMA NOCCIOLA
NUMER KATALOGOWY FNN-S1235-T06
RODZAJ PRODUKTU GOTOWY KREM DO SZPRYCOWANIA
SERIA PRODUKTOWA FILLINGS & CREAM
PRODUCENT CALLEBAUT
OPAKOWANIE WIADERKO Z POKRYWĄ
MASA NETTO 10.0 KG
SMAK ORZECHY LASKOWE I CZEKOLADA CALLEBAUT
ZASTOSOWANIE DO NADZIEWANIA, WYPEŁNIANIA, SMAROWANIA, DEKOROWANIA
PRZEZNACZENIE STOSOWANIE PO WYPIEKU
KONSYSTENCJA KREMOWA
CERTYFIKATY COCOA HORIZONS

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 2293/548 kJ/kcal
Tłuszcz 33.1 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 5.8 g
Węglowodany 54.1 g
w tym cukry 52.5 g
Białko  6.6 g
Błonnik 3.1 g
Sól 0.11 g

Warunki przechowywania i ważne informacje: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu - optymalna temperatura przechowywania to 15-20°C, maksymalna wilgotność względna 70%. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów. Do nakładania i dozowania produktu należy używać wyłącznie czystych i suchych przyborów. Po każdym użyciu należy oczyścić i dokładnie zamknąć opakowanie. Oddzielenie frakcji tłuszczowej jest zjawiskiem naturalnym i nie świadczy o degradacji produktu. Przed każdym użycie produkt należy dokładnie wymieszać!

Przykładowe przepisy z Crema Nocciola:

Szczegóły produktu
CALLEBAUT132
1 Przedmiot
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: PAVONI138

Marka: PAVONI ITALIA

SPV64MACARONS PAVONI 585 x 385 mm mata do makaroników z włókna szklanego z obustronną powłoką silikonową

Mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową i szablonem okręgów. Przeznaczona do wypieku makaroników. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej, nadaje się zarówno do pieczenia i mrożenia.

Cena 109,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
favorite_border favorite

Indeks: BABBI148

Marka: BABBI

3 kg GOLOSA NOCCIOLATTE 12827 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - orzech laskowy i biała czekolada

Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.

Cena 200,93 zł Cena podstawowa 211,50 zł

66,98 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
favorite_border favorite

Indeks: PERNIGOTTI210

Marka: PERNIGOTTI

6 kg MORETTINA NOCCIOLA 12093044 PERNIGOTTI gładki krem z orzechów laskowych do przekładania i dekorowania

Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 524,40 zł Cena podstawowa 552,00 zł

87,40 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
favorite_border favorite

Indeks: CALLEBAUT114

Marka: CALLEBAUT

1 kg CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811-E1-U68 CALLEBAUT

Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 114,00 zł

114,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
favorite_border favorite

Indeks: THERMOHAUSER390

Marka: THERMOHAUSER

∅ 15 mm TYLKA FRANCUSKA GWIAZA 62671 THERMOHAUSER dysza do dekoracji ze stali nierdzewnej - 16 ząbków

Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.

Cena 12,00 zł

12,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
favorite_border favorite

Indeks: THERMOHAUSER370

Marka: THERMOHAUSER

∅ 20 mm TYLKA DUŻA OKRĄGŁA 62371 THERMOHAUSER dysza do dekoracji ze stali nierdzewnej

Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.

Cena 12,00 zł

12,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
favorite_border favorite

Indeks: CALLEBAUT36(1)

Marka: CALLEBAUT

op. 5 kg CREMA 811 - gotowe nadzienie czekoladowe - FMD-P1336-651 Callebaut - intensywny smak ciemnej czekolady 811

Crema 811 Callebaut, idealnie kremowe nadzienie o intensywnym smaku klasycznej ciemnej czekolady. Gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików, wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek, do przekładania tortu i dekoracji muffinek. Wypełnij swoje wypieki najlepszym...

Cena 255,00 zł

51,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
favorite_border favorite

Indeks: CALLEBAUT129

Marka: CALLEBAUT

op. 5 kg CREMA W2 - gotowe nadzienie z białej czekolady - FMW-R1435-651 Callebaut - wyjątkowy mleczny smak z nutami wanilii

Crema W2 Callebaut, idealnie kremowe nadzienie o wyjątkowym smaku klasycznej białej czekolady. Gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików, wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek, do przekładania tortu i dekoracji muffinek. Wypełnij swoje wypieki najlepszym smakiem...

Cena 275,00 zł

55,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
favorite_border favorite

Indeks: CALLEBAUT130

Marka: CALLEBAUT

op. 5 kg CREMA DOPPIA NOCCIOLA - gotowe nadzienie z orzechów laskowych i czekolady - FNN-S1835-651 Callebaut

Crema Doppia Nocciola Callebaut, podwójnie orzechowe nadzienie o intensywnym smaku klasycznej ciemnej czekolady i prażonych orzechów laskowych. Gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików, wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek, do przekładania tortu i dekoracji...

Cena 272,50 zł

54,50 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
favorite_border favorite
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: