
Indeks: THERMOHAUSER249
Marka: THERMOHAUSER
26 szt. Zielone worki 46 cm x 80 µ cukiernicze jednorazowe na rolce 31255 Thermohauser
2,27 zł / 1 szt.
Crema Nocciola Callebaut, kremowe nadzienie o świeżym, lekko owocowym smaku orzechów laskowych i czekolady Callebaut. Gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików, wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek, do przekładania tortu i dekoracji muffinek.
Wypełnij swoje wypieki najlepszym smakiem czekolady!
Crema Callebaut to: nowa linia produktów, która oferuje gotowe do użycia nadzienia czekoladowe, idealne do szprycowania, wypełniania, smarowania i dekorowania wyrobów cukierniczych po wypieku.
Crema Callebaut to:
Najwyższa jakość składników!
Doskonały smak i kremowa konsystencja!
Łatwość użycia i uniwersalne zastosowanie!
Powtarzalność przepisów!
Szybka i sprawna praca!
Crema Nocciola Callebaut to idealnie kremowe nadzienie o świeżym orzechowym smaku z lekką owocową nutą.
Doskonałe połączenie delikatnego smaku orzechów laskowych z belgijską czekoladą Callebaut.
Doskonałe do wypełniania i dekorowania - pączków, eklerów, makaroników, croissantów, babeczek, muffinek, tart, tortów i czego tylko potrzebujesz!
Wypełnij swoje wypieki najlepszym smakiem czekolady!
Sposób użycia:
nadzienie przechowuj w szczelnie zamkniętym opakowaniu w temperaturze 15-20°C,
przed każdym użyciem dokładnie wymieszaj produkt przy użyciu czystej i suchej łyżki lub szpatuły,
kremu nie należy podgrzewać - przeznaczony jest do szprycowania wyrobów po wypieku,
kremu nie należy chłodzić i mrozić - niskie temperatury mogą powodować krystalizację tłuszczu,
oddzielenie się frakcji tłuszczowej od reszty nadzienia jest zjawiskiem naturalnym - wystarczy dokładnie wymieszać krem,
nadzienie to produkt gotowy do szprycowania, nadziewania, smarowania i wypełniania,
do szprycowania używaj rękawów cukierniczych wraz z odpowiednimi tylkami,
po każdym użyciu dokładnie zamknij opakowanie produktu,
delektuj się wyjątkowym smakiem kultowej czekolady!
KREM DO NADZIEWANIA WYROBÓW CUKIERNICZYCH PO WYPIEKU!
KREM NIE NADAJE SIĘ DO ZAPIEKANIA ORAZ MROŻENIA!
- doskonały smak,
- kremowa konsystencja,
- łatwość użycia,
- uniwersalne zastosowanie,
- wszechstronne użycie,
- powtarzalność przepisów,
- usprawnienie pracy,
- najwyższa jakość składników.
GŁÓWNE ZASTOSOWANIE KREMU CZEKOLADOWEGO | |
nadziewanie, wypełnianie, szprycowanie, dekorowanie, smarowanie, aromatyzowanie | tory, pączki, eklery, ptysie, rogaliki, croissanty, brioszki, bułeczki śniadaniowe, słodkie pieczywo, tarty, tartaletki, korpusy babeczek, babeczki, muffinki, trufle, praliny, makaroniki, beza, biszkopty, ciasta, ciasteczka, monoporcje, desery |
Składniki i alergeny: cukier, tłuszcz roślinny (słonecznikowy, oliwa), orzechy laskowe (12%), odtłuszczone mleko w proszku, czekolada (9%) (cukier, masa kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu), masa kakaowa, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), naturalny aromat; produkt może zawierać migdały.
CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU GOTOWE NADZIENIE DO SZPRYCOWANIA | |
NAZWA HANDLOWA | CREMA NOCCIOLA |
NUMER KATALOGOWY | FNN-S1235-T06 |
RODZAJ PRODUKTU | GOTOWY KREM DO SZPRYCOWANIA |
SERIA PRODUKTOWA | FILLINGS & CREAM |
PRODUCENT | CALLEBAUT |
OPAKOWANIE | WIADERKO Z POKRYWĄ |
MASA NETTO | 10.0 KG |
SMAK | ORZECHY LASKOWE I CZEKOLADA CALLEBAUT |
ZASTOSOWANIE | DO NADZIEWANIA, WYPEŁNIANIA, SMAROWANIA, DEKOROWANIA |
PRZEZNACZENIE | STOSOWANIE PO WYPIEKU |
KONSYSTENCJA | KREMOWA |
CERTYFIKATY | COCOA HORIZONS |
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 2293/548 kJ/kcal |
Tłuszcz | 33.1 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 5.8 g |
Węglowodany | 54.1 g |
w tym cukry | 52.5 g |
Białko | 6.6 g |
Błonnik | 3.1 g |
Sól | 0.11 g |
Warunki przechowywania i ważne informacje: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu - optymalna temperatura przechowywania to 15-20°C, maksymalna wilgotność względna 70%. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów. Do nakładania i dozowania produktu należy używać wyłącznie czystych i suchych przyborów. Po każdym użyciu należy oczyścić i dokładnie zamknąć opakowanie. Oddzielenie frakcji tłuszczowej jest zjawiskiem naturalnym i nie świadczy o degradacji produktu. Przed każdym użycie produkt należy dokładnie wymieszać!
Indeks: THERMOHAUSER249
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER184
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: CALLEBAUT43
Marka: CALLEBAUT
Indeks: SILIKOMART236
Marka: SILIKOMART
Indeks: PAVONI138
Marka: PAVONI ITALIA
Mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową i szablonem okręgów. Przeznaczona do wypieku makaroników. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej, nadaje się zarówno do pieczenia i mrożenia.
Indeks: SILIKOMART467
Marka: SILIKOMART
Indeks: THERMOHAUSER478
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: BABBI148
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
66,98 zł / 1 kg
Indeks: PERNIGOTTI210
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
87,40 zł / 1 kg
Indeks: CALLEBAUT114
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: THERMOHAUSER390
Marka: THERMOHAUSER
Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: THERMOHAUSER370
Marka: THERMOHAUSER
Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: CALLEBAUT36(1)
Marka: CALLEBAUT
Crema 811 Callebaut, idealnie kremowe nadzienie o intensywnym smaku klasycznej ciemnej czekolady. Gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików, wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek, do przekładania tortu i dekoracji muffinek. Wypełnij swoje wypieki najlepszym...
Indeks: CALLEBAUT129
Marka: CALLEBAUT
Crema W2 Callebaut, idealnie kremowe nadzienie o wyjątkowym smaku klasycznej białej czekolady. Gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików, wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek, do przekładania tortu i dekoracji muffinek. Wypełnij swoje wypieki najlepszym smakiem...
Indeks: CALLEBAUT130
Marka: CALLEBAUT
Crema Doppia Nocciola Callebaut, podwójnie orzechowe nadzienie o intensywnym smaku klasycznej ciemnej czekolady i prażonych orzechów laskowych. Gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików, wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek, do przekładania tortu i dekoracji...
Indeks: MONIN94
Marka: MONIN
Indeks: MONIN111
Marka: MONIN
Crema Nocciola Callebaut, kremowe nadzienie o świeżym, lekko owocowym smaku orzechów laskowych i czekolady Callebaut. Gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików, wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek, do przekładania tortu i dekoracji muffinek.
Wypełnij swoje wypieki najlepszym smakiem czekolady!