

Mikroperforowana i nieprzywieralna mata silikonowa. Mikrootwory pozwalają na optymalne rozprowadzenie ciepła, tak aby ciasto równomiernie wypiekło się do uzyskania doskonałego rezultatu.
Na macie znajdują się kontury wzorów eclair, by ułatwić i stworzyć idealnych rozmiarów ciastko.
Wzór wybrany przez Joakima Prat Maitre Choux
Mata zawiera 24 wzory ekler o wielkości mm 125 X 25 X 5 H
Wymiary Maty: mm 600 x 400
Korzystanie z maty:
1. Umieść matę na tacy mikroperforowanej
2. Wylej ciasto
3. Włóż tacę do piekarnika
Indeks: TALA103
Marka: TALA
Indeks: MODECOR46
Marka: MODECOR
Indeks: HANSBRUNNER76
Marka: HANS BRUNNER
Seria form do tworzenia tabliczek czekolady z wzorem - ziarno kakaowca. Wykonane z wysokiej jakości odpornego poliwęglanu.
Indeks: PAVONI318
Marka: PAVONI ITALIA
Profesjonalna forma wykonana z najwyższej jakości odpornego silikonu. Przepiękny i oryginalny kształt idealnie sprawdzi się do tworzenia słodkich walentynkowych kreacji.