
Indeks: MODECOR198/2
Marka: MODECOR
20g TUBKA Barwnik ZIELONY CIEMNY w ŻELU ColorGel Verde Bosco 23265 Modecor
52,50 zł / 100 g
Elastyczna masa cukrowa z masłem kakaowym do modelowania płaskiego i przestrzennego - figurek i ozdób. Kolor naturalnej bieli, który można dowolnie barwić przy użyciu barwników spożywczych.
Bezglutenowa masa cukrowa z masłem kakaowym do modelowania płaskiego i przestrzennego - figurek i ozdób.
- masa cukrowa przeznaczona do modelowania, wykonywania i wykrawania drobnych dekoracji oraz ozdób,
- do modelowania płaskiego i przestrzennego,
- uplastycznia się pod wpływem ciepła rąk podczas jej wyrabiania,
- do rozwałkowywania masy zaleca się stosowanie skrobi ziemniaczanej do posypywania,
- zawiera masło kakaowe, co nadaje jej wyjątkową elastyczność przy jednoczesnym zachowaniu struktury,
- nie wymaga dodatku CMC,
- produkt bezglutenowy,
- łatwa do barwienia przy użyciu barwników spożywczych.
Kolor: naturalna biel
Opakowanie: 1.0 kg (wiaderko)
Numer katalogowy: 25696
Składniki: cukier (42%), skrobia ziemniaczana, syrop glukozowy, masło kakaowe, skrobia kukurydziana, emulgator: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych (E471), aromat, substancja zagęszczająca: karboksymetyloceluloza (E466), substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330); produkt może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka i soi.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w suchym i chłodnym miejscu; optymalna temperatura składowania - 8-25°C, optymalna wilgotność względna otoczenia - 40-50%; do nabierania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów; po każdym użyciu szczelnie zamknąć opakowanie aby zabezpieczyć produkt przed wysychaniem.
Indeks: MODECOR198/2
Marka: MODECOR
Indeks: MODECOR319
Marka: MODECOR
pędzelki
Indeks: SARACINO01
Marka: SARACINO
Seria wysokiej jakości, profesjonalnych mas cukrowych przeznaczonych do modelowania płaskiego i przestrzennego. Doskonałe do tworzenia figurek, kwiatów, koronek i drobnych elementów.
Indeks: THERMOHAUSER70
Marka: THERMOHAUSER
Profesjonalny zestaw akcesoriów cukierniczych do modelowania marcepanu. Narzędzia do modelowania wykonane z tworzywa wzmocnionego włóknem szklanym. Zestaw 15 elementów przeznaczonych do modelowania dekoracji cukierniczych z marcepanu lub masy cukrowej. Całość zapakowana w wygodną walizkę ułatwiającą przechowywanie.
Indeks: LAPED02
Marka: LAPED
Laped Model Paste ➜ masa cukrowa do modelowania dekoracji na tort - stworzona dla prawdziwych artystów i profesjonalistów! ✔ Masa cukrowa do modelowania figurek. ✔ Masa cukrowa do modelowania kwiatów. ✔ Masa cukrowa do modelowania ozdób. ✔ Masa cukrowa do tworzenia słodkich dzieł sztuki!
Indeks: ALFATEC39
Marka: ALFATEC PRO
Solidnie wykonany, wytłaczany podkład z dekoracyjną powłoką w kolorze złotym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
Indeks: SARACINO16
Marka: SARACINO
Papier waflowy, który pozwala na tworzenie wyjątkowych i spersonalizowanych dekoracji do tortów. Idealny do kwiatów, liści, motyli oraz innych delikatnych motywów dekoracyjnych. Przeznaczony również do wydruków spożywczych, które doskonale oddają barwy i kontury.
Indeks: MODECOR880
Marka: MODECOR
Seria uniwersalnych w zastosowaniu mas cukrowych w pięknych kolorach, które pozwolą na tworzenie wyjątkowych dekoracji Twoich tortów oraz innych wypieków.
Indeks: MODECOR198/2
Marka: MODECOR
Elastyczna masa cukrowa z masłem kakaowym do modelowania płaskiego i przestrzennego - figurek i ozdób. Kolor naturalnej bieli, który można dowolnie barwić przy użyciu barwników spożywczych.