Czekolada, to najlepszy pomysł na prezent!
Produkty od Weibler Confiserie Chocolaterie to seria upominków wykonanych z najwyższą starannością z pysznej czekolady. Kreatywne projekty, które łączą miłość do czekolady z nowoczesną technologią produkcji, która zapewnia najwyższą jakość wyrobów. Prezenty czekoladowe wytwarzane są z wyselekcjonowanych i świadomie dobranych składników. Do dekoracji stosowane są wyłącznie bezpieczne barwniki spożywcze pochodzenia naturalnego. Producent nie stosuje w wyrobach dwutlenku tytanu. Producent szczególną uwagę przywiązuje do profesjonalnej obróbki surowców, co pozwala uzyskać wyjątkowe produkty o powtarzalnej jakości. Prezenty czekoladowe mają bardzo delikatną strukturę, dlatego podczas przechowywania i transportu należy zachować szczególną ostrożność. Bardzo ważna jest temperatura przechowywania dekoracyjnych wyrobów czekoladowych. Produkty są bardzo wrażliwe na działanie wysokich temperatur. Upominki czekoladowe najlepiej przechowywać w temperaturze od 12°C do 20°C.
Poczuj magię czekoladowych prezentów!
Różnorodność wzorów daje możliwość dobrania odpowiedniego upominku na każdą okazję. Wyroby czekoladowe zapakowane są z najwyższą starannością i gotowe do wręczania!
Jaki skład mają lizaki czekoladowe?
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, pełne mleko w proszku (18%), masa kakaowa, śmietanka w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), ekstrakt waniliowy; dekorowana mleczna czekolada (minimalna zawartość kakao 36%).
Alergeny: produkt może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych i migdałów.
Jak przechowywać lizaki z czekolady?
Warunki przechowywania: prezenty czekoladowe, to produkty bardzo wrażliwe na działanie wysokiej temperatury, dlatego tak istotne jest właściwe przestrzeganie odpowiednich warunków przechowywania. Wyroby z czekolady przechowuj w suchym i chłodnym miejscu. Chroń produkty przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, obcych zapachów i wilgoci. Prezenty czekoladowe najlepiej przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Optymalna temperatura przechowywania dekoracyjnych czekoladek to 12-20°C. Maksymalna wilgotność względna otoczenia to 10%.
Szczegóły i charakterystyka produktu - lizak czekoladowy:
Nazwa handlowa |
Lizak czekoladowy pluszowy miś |
Numer katalogowy |
10132 |
Rodzaj |
lizak z dekorowanej czekolady |
Smak |
mleczna czekolada |
Kształt |
pluszowy miś |
Kolor |
brązowy |
Barwa |
naturalna |
Wymiary |
dł. 15 cm |
Forma |
lizak |
Opakowanie |
folia celofanowa |
Masa netto |
15 g |
Ilość sztuk w opakowaniu jednostkowym |
1 szt. |
Opakowanie zbiorcze |
karton |
Ilość sztuk w opakowaniu zbiorczym |
18 szt. |
Przeznaczenie |
produkt spożywczy |
Zastosowanie |
prezent z czekolady |
Tematyka |
walentynki, uniwersalna |
Jaką wartość odżywczą mają lizaki czekoladowe?
Przybliżona wartość odżywcza w 100 gramach produktu: |
Wartość energetyczna |
2405 kJ / 577 kcal |
Tłuszcz |
38.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe |
23.0 g |
Węglowodany |
53.0 g |
w tym cukry |
53.0 g |
Białko |
5.6 g |
Sól |
0.16 g |
Jak wysyłamy produkty wykonane z czekolady?
Upominki wykonane z czekolady wysyłamy w kartonach z wypełnieniem, tak żeby zminimalizować ryzyko uszkodzenia produktów podczas transportu. Dokładamy wszelkich starań, żeby wybrane przez Ciebie czekoladki dotarły do Ciebie w całości, jednak nie odpowiadamy za warunki panujące podczas transportu. Wyroby czekoladowe, to produkty wrażliwe na działanie wysokiej temperatury! Dlatego nie zalecamy zamawiania prezentów czekoladowych do paczkomatu, zwłaszcza w okresie letnim. Wybierz przesyłkę kurierską! Paczkomaty w ciepłe dni nagrzewają się, a czekoladowe produkty umieszczone w skrytce ulegają rozpuszczeniu, za co nie ponosimy odpowiedzialności. Żeby zabezpieczyć swoje zamówienie przed działaniem wysokiej temperatury dodaj do koszyka styropianowe pudełko transportowe. Kupując prezenty czekoladowe, DODAJ DO KOSZYKA PUDEŁKO STYROPIANOWE i wybierz przesyłkę KURIERSKĄ.
Ostrzeżenia i informacje dodatkowe:
Barwniki spożywcze, które mogą mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci: tartrazyna (E102), żółcień chinolinowa (E104), żółcień pomarańczowa FCF (E110), azorubina (E122), czerwień koszenilowa (E124), czerwień allura (E129).
Producent: Weibler Confiserie Chocolaterie GmbH & Co.KG
Dystrybutor: Sempre Group Sp. z o.o.
Kraj produkcji: wyprodukowano w Niemczech