
450,00 zł / 100 ml
Le Concentrate de Monin
Rooibos Le Concentrate do Monin - czerwona herbata pozyskiwana jest z krzewów uprawianych wyłącznie w górach Afryki Południowej; napar z liści krzewu nazywany jest czerwoną herbatą, ma gładki smak z nutą słodyczy; koncentrat herbaty czerwonej marki Monin będzie idealną bazą do herbat mrożonych, napojów herbacianych oraz koktajli.
Sposób przygotowania: bazę należy wymieszać z wodą w stosunku 1 porcja bazy na 5 porcji wody; jeżeli do napoju dodawany jest syrop smakowy należy zwiększyć porcję wody (1 porcja bazy na 6 porcji wody).
Smak: czerwona herbata roooibos
Barwa: brązowo-bursztynowa
Konsystencja: płynna
Opakowanie: 0,7l (700 ml/70cl szklana butelka)
Składniki: woda, cukier, ekstrakt herbaty rooibos (2%), naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas fosforowy (E338), substancje konserwujące: sorbinian potasu (E202), benzoesan sodu (E211).
Warunki przechowywania:
Wartość odżywcza w 100 ml produktu: |
|
Wartość energetyczna |
285/68 kJ/kcal |
Tłuszcz |
0,0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,0 g |
Węglowodany: |
15,0 g |
- w tym cukry |
14,0 g |
Białko |
0,0 g |
Sól |
0,06 g |
Katalogi do pobrania:
Indeks: MONIN79
Marka: MONIN
Indeks: MONIN34
Marka: MONIN
Indeks: MONIN39
Marka: MONIN
Indeks: CALLEBAUT97
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowe połączenie mlecznej i białej belgijskiej czekolady z kawą - bogaty słodki smak śmietanki, kawy i kakao o ciepłej brązowej barwie. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
Indeks: MONIN75
Marka: MONIN
Indeks: THERMOHAUSER337
Marka: THERMOHAUSER
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.