pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego
  • pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego

1 kg BLANC GALLIA LOUIS FRANCOIS pasteryzowane i suszone białka jaj

LOUISFRANCOIS01

Pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego w postaci proszku.

446,00 zł
Brutto

446,00 zł / 1 kg

Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


favorite_border favorite
Opis

BLANC GALLIA - odwodnione, pasteryzowane białko jaja kurzego w proszku;

charakteryzuje się białym kolorem, łatwością ubijania;

5g proszku + 30g zimnej wody = białko jaja kurzego;

zalecany dodatek do świeżych lub mrożonych białek jaj - 2-5%;

idealna temperatura ubijania wynosi około 21°C.

Zastosowanie: produkcja piekarnicza, produkcja cukiernicza, produkcja lodów;

Składniki: białko jaja kurzego w proszku, substancja stabilizująca: guma ksantanowa (E415), nośnik: cytrynian trietylu (E1505).

Dozowanie:

- ciasto, herbatniki, bezy - 150 g / 1 l wody,

- makaroniki, ciasta migdałowe - 75 g / 1 l wody

- wyroby cukiernicze - 160 g / 1 l wody

Szczegóły produktu
LOUISFRANCOIS01

Opis

NAZWA HANDLOWA
BLANC GALLIA
MASA NETTO
1.0 kg
RODZAJ
BIAŁKO JAJA W PROSZKU
FORMA
PROSZEK
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CALLEBAUT34

Marka: CALLEBAUT

2.5 kg BIAŁA CZEKOLADA 25.9% RECIPE N°CW2 CALLEBAUT CW2NV-E4-U71

favorite_border favorite

Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.

Cena 270,00 zł

108,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE