albumina - białko jaja kurzego w proszku w małym opakowaniu do użytku domowego
  • albumina - białko jaja kurzego w proszku w małym opakowaniu do użytku domowego

50 g ALBUMINA K-210 FOOD COLOURS białko jaja kurzego w proszku

FOODCOLOURS299

Białko jaja kurzego w proszku w małym opakowaniu - idealne do domowego lukru królewskiego.

24,00 zł
Brutto

480,00 zł / 1 kg

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

Albumina - białko jaja kurzego w proszku - stosowana jako alternatywa dla świeżego białka jaja kurzego - do lukru królewskiego, bezy, pianek, stabilnych kremów, dekoracji i innych. Uniwersalne zastosowanie i wysoka wydajność. Mała gramatura opakowania idealna do użytku domowego. 

Zastosowanie: do lukru królewskiego, bezy, pianki, stabilne kremy, dekoracje - jako alternatywa dla świeżego białka jaja kurzego.

Składniki: białko jaja kurzego, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330).

Sposób użycia: produkt należy wymieszać z zimną wodą w proporcji 1:9.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego i wilgoci.

Szczegóły produktu
FOODCOLOURS299
20 Przedmioty

Opis

NAZWA HANDLOWA
ALBUMIN
MASA NETTO
50 g
OPAKOWANIE
SŁOIK Z TWORZYWA Z ZAMKNIĘCIEM
RODZAJ
BIAŁKO JAJA KURZEGO W PROSZKU
FORMA
PROSZEK
PRZEZNACZENIE
DODATEK DO ŻYWNOŚCI
ZASTOSOWANIE
ZAMIENNIK ŚWIEŻEGO BIAŁKA JAJA KURZEGO
DOZOWANIE
1 (ALBUMINA) : 9 (WODA)
KOD PRODUKTU
K-210
APLIKACJE
LUKIER KRÓLEWSKI | BEZY | PIANKI | KREMY
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CALLEBAUT117

Marka: CALLEBAUT

400 g MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 823-E0-D94 CALLEBAUT

favorite_border favorite

Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 49,60 zł

124,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: THERMOHAUSER396

Marka: THERMOHAUSER

∅ 16 mm TYLKA FRANCUSKA GWIAZA 62681 THERMOHAUSER dysza do dekoracji ze stali nierdzewnej - 17 ząbków

favorite_border favorite

Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.

Cena 12,00 zł

12,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: MAZZONI07

Marka: MAZZONI GROUP

op. 1 kg MANGO PUREE OWOCOWE - 100% przecier owocowy bez dodatku cukru i substancji konserwujących

favorite_border favorite

Gama naturalnych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Czyste puree owocowe bez dodatku cukru i substancji konserwujących. Produkt w wygodnym opakowaniu. 

Cena 45,00 zł

45,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU