Transparentna forma jednorazowego użytku z tworzywa odpornego na działanie niskich temperatur. Przeznaczona do tworzenia okrągłych, mrożonych tortów, ciast i deserów.
VOILA PER TORTE - to seria form jednorazowego użytku przeznaczonych do tworzenia okrągłych ciast i deserów mrożonych. Formy wykonane są z elastycznego tworzywa odpornego na działanie niskich temperatur (formy nie są przeznaczone do pieczenia), które w pełni nadaje się do recyklingu. Seria została stworzona z myślą o tworzeniu mrożonych ciast i deserów o perfekcyjnym kształcie. Formy posiadają specjalne zakładki, które zapewniają łatwe wyjmowanie wyrobów bez naruszenia ich struktury. Stosowanie jednorazowych form pozwala na zaoszczędzenie czasu (podczas przygotowywania) i miejsca (podczas przechowywania) oraz zracjonalizowanie przechowywania (ze względu na możliwość układania form w stosy). Dodatkowo stosowanie form zapewnia maksymalną higienę oraz łatwość użytkowania. Zaokrąglone krawędzie pozwalają na idealne oblewanie, pokrywanie i glazurowanie ciast i deserów. Form można używać do szokowego zamrażania, mrożenia oraz chłodzenia różnego rodzaju wyrobów.
Jednorazowe formy sprzedawane są na sztuki i nie posiadają opakowania ochronnego - przed użyciem należy dokładnie umyć formę. Produkt jest konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 225 szt.
Szczegóły produktu
PAVONI277/1
130 Przedmioty
Opis
NUMER KATALOGOWY
VL180
OFERTA DOTYCZY
1 SZTUKI
NAZWA HANDLOWA
VOILA PER TORTE VL180
KONFEKCJA Z OPAKOWANIA ZBIORCZEGO
TAK
OPAKOWANIE
BRAK OPAKOWANIA OCHRONNEGO
OPAKOWANIE ZBIORCZE
225 SZTUK
WYMIARY
Ø 180 x h 40 mm
WYSOKOŚĆ
40 mm
ŚREDNICA
180 mm
RODZAJ
FORMA JEDNORAZOWEGO UŻYTKU
KSZTAŁT
OKRĄGŁY
KOLOR
TRANSPARENTNY
MATERIAŁ
TWORZYWO SZTUCZNE | DO RECYKLINGU
PRZEZNACZENIE
DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ
ZASTOSOWANIE
DO MROŻONYCH I CHŁODZONYCH TORTÓW | CIAST | DESERÓW
ODPORNOŚĆ NA TEMPERATURY
ODPORNY NA DZIAŁANIE NISKICH TEMPERATUR
SERIA PRODUKTOWA
STAMPI MONOUSO | FORMY JEDNORAZOWE
UŻYTKOWANIE W KUCHENCE MIKROFALOWEJ
NIE
MOŻLIWOŚĆ MYCIA W ZMYWARCE
NIE
MOŻLIWOŚĆ CHŁODZENIA
TAK
MOŻLIWOŚĆ MROŻENIA
TAK
MOŻLIWOŚĆ SZOKOWEGO ZAMRAŻANIA
TAK
MOŻLIWOŚĆ PIECZENIA
NIE
PAVONI277/1
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Seria barwników spożywczych o konsystencji żelowej dostępnych w szerokiej gamie kolorystycznej. Doskonałe do barwienia marcepanu, lukru królewskiego, masy cukrowej, kremów i wypieków.
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Transparentna forma jednorazowego użytku z tworzywa odpornego na działanie niskich temperatur. Przeznaczona do tworzenia okrągłych, mrożonych tortów, ciast i deserów.