Forma do pralin PC46 Antonio Bachour PAVONI
  • Forma do pralin PC46 Antonio Bachour PAVONI
  • Forma do pralin PC46 Antonio Bachour PAVONI

Forma do pralin PC46 Antonio Bachour PAVONI

PAVONI125
100,00 zł
Brutto
PRODUKT NA ZAMÓWIENIE
help_outlineZapytaj o produkt
Forma do pralin PC46 Antonio Bachour PAVONI

Forma do pralin PC46 Antonio Bachour PAVONI

Akceptuję zasady polityki prywatności  

favorite_border favorite
Opis

Forma do pralin PC46 Antonio Bachour PAVONI:

Forma do pralin zaprojektowania we współpracy z Antonio Bachour

Rozmiar formy: 275 x 135 mm

Ilość pralin w formie: 21 sztuk

Wielkość praliny mm 40 x 18 x 16h

Objętość czekolady +/- 10 gr

Profesjonalna forma z poliwęglanu, zapewnia doskonały kształt i połysk czekolady.

Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłowej pracy z czekoladą w procesie temperowania / krystalizacji kryształów masła kakaowego.

Pobierz nasz E-BOOK

TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW

e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).

 

 

Szczegóły produktu
PAVONI125
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CHOCOWORLD09

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1317 Gładkie Jajko - Dubbel Model Chocolate World - forma do wielkanocnych pisanek z czekolady - dł. 43 mm

favorite_border favorite

Wielkanocna kolekcja form do czekolady. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania wyrobów z czekolady. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Obejrzyj film i dowiedz się, jak pracować z formą:

Cena 104,00 zł

104,00 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU