
Indeks: CHOCOWORLD13
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma do pralin Półkula 1561CW Chocolate World
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie półkuli
Forma do pralin PC46 Antonio Bachour PAVONI:
Forma do pralin zaprojektowania we współpracy z Antonio Bachour
Rozmiar formy: 275 x 135 mm
Ilość pralin w formie: 21 sztuk
Wielkość praliny mm 40 x 18 x 16h
Objętość czekolady +/- 10 gr
Profesjonalna forma z poliwęglanu, zapewnia doskonały kształt i połysk czekolady.
Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłowej pracy z czekoladą w procesie temperowania / krystalizacji kryształów masła kakaowego.
Pobierz nasz E-BOOK
TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW
e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).
Indeks: CHOCOWORLD13
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie półkuli
Indeks: PAVONI79
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: SILIKOMART261
Marka: SILIKOMART
Indeks: CHOCOWORLD09
Marka: CHOCOLATE WORLD
Wielkanocna kolekcja form do czekolady. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania wyrobów z czekolady. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Obejrzyj film i dowiedz się, jak pracować z formą: