
Indeks: CHOCOWORLD23
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma do pralin Łuk 1045CW Chocolate World
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie korony
Forma do pralin zaprojektowania we współpracy z Antonio Bachour
Rozmiar formy: 275 x 135 mm
Ilość pralin w formie: 21 sztuk
Wielkość praliny mm 27 x 27 x 15 h
Objętość czekolady +/- 10 gr
Profesjonalna forma z poliwęglanu, zapewnia doskonały kształt i połysk czekolady.
Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłowej pracy z czekoladą w procesie temperowania / krystalizacji kryształów masła kakaowego.
Pobierz nasz E-BOOK
TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW
e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).
Indeks: CHOCOWORLD23
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie korony
Indeks: DAWN05(1)
Marka: DAWN FOODS
Kawałki czekolady, które doskonale sprawdzają się jako dodatek do różnego rodzaju wypieków. Będą idealnym dodatkiem do babeczek, muffinek, brownie, ciasteczek, drożdżówek czy rogalików.
Indeks: SILIKOMART444
Marka: SILIKOMART
Indeks: PAVONI166
Marka: PAVONI ITALIA
Forma do czekoladowej choinki Ø 160 x 210 H