Forma do pralin PC43 Antonio Bachour PAVONI
  • Forma do pralin PC43 Antonio Bachour PAVONI
  • Forma do pralin PC43 Antonio Bachour PAVONI

Forma do pralin PC45 Antonio Bachour PAVONI

PAVONI30

100,00 zł
Brutto
PRODUKT NA ZAMÓWIENIE
help_outlineZapytaj o produkt
Forma do pralin PC45 Antonio Bachour PAVONI

Forma do pralin PC45 Antonio Bachour PAVONI

Akceptuję zasady polityki prywatności  

favorite_border favorite
Opis

Forma do pralin zaprojektowania we współpracy z Antonio Bachour

Rozmiar formy: 275 x 135 mm

Ilość pralin w formie: 21 sztuk

Wielkość praliny mm Ø mm 30 x 16 h

Objętość czekolady +/- 10 gr

Profesjonalna forma z poliwęglanu, zapewnia doskonały kształt i połysk czekolady.

Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłowej pracy z czekoladą w procesie temperowania / krystalizacji kryształów masła kakaowego.

Pobierz nasz E-BOOK

TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW

e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).

 

 

Szczegóły produktu
PAVONI30
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: MARTELLATO32

Marka: MARTELLATO

MA2009 Pyramid - Martellato - forma z poliwęglanu do dekoracyjnych tabliczek czekolady - wym. 138 x 72 x 11 mm

favorite_border favorite

Forma do geometrycznych tabliczek czekolady, gdzie tradycyjne kostki zastępuje przestrzenny wzór piramidy. Idealna do tworzenia dekoracyjnych tabliczek czekolady. Forma pozwala ja jednorazowe przygotowanie 3 tabliczek czekolady o wymiarach: dł. 138 mm x szer. 72 mm x wys. 11 mm i i gramaturze około 80 g.

Cena 73,00 zł

73,00 zł / 1 szt.