- Obniżka

Forma do pralin zaprojektowania we współpracy z Antonio Bachour
Rozmiar formy: 275 x 135 mm
Ilość pralin w formie: 21 sztuk
Wielkość praliny mm 36 x 25 x 20
Objętość czekolady +/- 10 gr
Profesjonalna forma z poliwęglanu, zapewnia doskonały kształt i połysk czekolady.
Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłowej pracy z czekoladą w procesie temperowania / krystalizacji kryształów masła kakaowego.
Pobierz nasz E-BOOK
TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW
e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).
Indeks: HANSBRUNNER99
Marka: HANS BRUNNER
Walentynki nie mogą obejść się bez wyjątkowych czekoladek. Forma do pralin w kształcie serca z brylantu pozwala na przygotowanie wyjątkowo eleganckiego i słodkiego upominku.
Indeks: LUBECA84
Marka: LUBECA
Produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego. Tłuszcz kakaowy o neutralnym smaku i zapachu - uniwersalny w zastosowaniu. Wytwarzany w postaci wygodnych do porcjowania i upłynniania pastylek. Wykorzystywany w produkcji cukierniczej oraz przez szefów kuchni do smażenia potraw.
Indeks: CALLEBAUT06
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada o intensywnym smaku kakao oraz obniżonej zawartości cukru. Uniwersalna płynność sprawia, że czekolada doskonale sprawdza się w różnorodnych zastosowaniach. Silny smak doskonale łączy się z kwaśnymi owocami.
Indeks: CACAOBARRY13/1
Marka: CACAO BARRY