elegancka foremka z ciemnej czekolady z dekoracyjnym brzegiem
  • elegancka foremka z ciemnej czekolady z dekoracyjnym brzegiem

150 szt. FOREMKA KORONA 3391 BARBARA DECOR kwadratowa foremka z ciemnej czekolady 25 x 21 mm

BARIMA597

Elegancka foremka z wysokiej jakości ciemnej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną prezentację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.

panel oddzielający w opisie.png

156,00 zł
Brutto

1,04 zł / 1 szt.

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

Dekoracje wykonane są z wysokiej jakości czekolady, która wytwarzana jest według dopracowanej i niezmiennej od lat receptury. Czekolada barwiona jest wyłącznie sprawdzonymi barwnikami *, które są w pełni bezpieczne do spożycia. Dekoracje czekoladowe mają bardzo delikatną strukturę dlatego podczas dekorowania, przechowywania oraz transportu należy zachować szczególną ostrożność. Bardzo ważna jest również temperatura przechowywania dekoracji oraz udekorowanych wyrobów, ponieważ dekoracje są bardzo wrażliwe na działanie wysokich temperatur (optymalna temperatura przechowywania to 12-20°C).

* barwniki, które mogą mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci: tartrazyna (E102), żółcień chinolinowa (E104), żółcień pomarańczowa FCF (E110), azorubina (E122), czerwień koszenilowa (E124), czerwień allura (E129).

Wyroby czekoladowe przeznaczone są do dekoracji różnego rodzaju deserów, wypieków, lodów oraz dań. Pozwalają uzyskać zaskakujący efekt przy niewielkim nakładzie pracy oraz znacznie skracają czas poświęcony na dekorowanie (co jest szczególnie istotne w profesjonalnej kuchni, cukierni czy pracowni). Przeznaczone są przede wszystkim do użytku profesjonalnego, jednak doskonale sprawdzą się również w domowej kuchni. Wszystkie dekoracje pakowane są w kartonowe opakowania ochronne, które w znacznym stopniu zabezpieczają dekoracje podczas transportu oraz przechowywania.

panel oddzielający w opisie.png

ZAINSPIRUJ SIĘ

panel oddzielający w opisie.png

Składniki: miazga kakaowa, cukier, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322); może zawierać śladowe ilości mleka, soi i orzechów; masa kakaowa minimum 56%; ilość sztuk w opakowaniu jest wartością niestandardową - charakter procesu może spowodować jej nieznaczne odchylenia.

panel oddzielający w opisie.png

Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania 12-20°C; wilgotność względna poniżej 70%.

panel oddzielający w opisie.png

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 2121/512 kJ/kcal
Tłuszcz 31.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 19.2 g
Węglowodany 45.5 g
w tym cukry 41.6 g
Białko  6.9 g
Sól 0.01 g

panel oddzielający w opisie.png

ZASTOSOWANIE DEKORACJI CZEKOLADOWYCH

panel oddzielający w opisie.png

W OKRESIE LETNIM ZACHĘCAMY DO ZABEZPIECZENIA DEKORACJI CZEKOLADOWYCH PODCZAS TRANSPORTU, ABY ZAPOBIEC NEGATYWNYM SKUTKOM ODDZIAŁYWANIA WYSOKIEJ TEMPERATURY. MOŻESZ ZABEZPIECZYĆ SWOJE ZAKUPY DODAJĄC DO KOSZYKA TERMOIZOLACYJNE PUDEŁKO STYROPIANOWE, KTÓRE WYPEŁNIAMY SUCHYM LODEM:

OPAKOWANIE STYROPIANOWE ZABEZPIECZAJĄCE PRZESYŁKĘ PRZED DZIAŁANIEM WYSOKICH TEMPERATUR

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

Szczegóły produktu
BARIMA597
2 Przedmioty

Opis

NAZWA HANDLOWA
FOREMKA KORONA
ILOŚĆ SZTUK W OPAKOWANIU
150 SZTUK
OPAKOWANIE
TEKTUROWE OPAKOWANIE OCHRONNE
WYMIARY DEKORACJI
25 mm x 21 mm
RODZAJ
FOREMKA Z CZEKOLADY
KSZTAŁT
KWADRATOWY | DEKORACYJNY BRZEG
SMAK
CIEMNA CZEKOLADA | NUTY WANILII
BARWA
CHARAKTERYSTYCZNA DLA CIEMNEJ CZEKOLADY
WZÓR
TRÓJWYMIAROWY | FOREMKA
PRZEZNACZENIE
PRODUKT GOTOWY DO UŻYCIA
ZASTOSOWANIE
DEKORACJE CUKIERNICZE | FOREMKA DO DESERÓW I MONOPORCJI
KOD PRODUKTU
3391
RODZAJ CZEKOLADY
CZEKOLADA DESEROWA
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
12-20 °C
WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
MAX. 70%
SERIA PRODUKTOWA
FOREMKI CZEKOLADOWE
TEMATYKA
UNIWERSALNA
WYPRODUKOWANO
UE
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: BARIMA598

Marka: BARBARA LUIJCKX

150 szt. FOREMKA BIAŁA DAMA 3397 BARBARA DECOR dekoracyjna foremka z białej czekolady 27 x 25 mm

favorite_border favorite

Elegancka foremka w kształcie kieliszka wykonana z białej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną prezentację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.

Cena 157,00 zł

1,05 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: BARIMA611

Marka: BARBARA LUIJCKX

150 szt. FOREMKA GWIAZDA 3394 BARBARA DECOR foremka z dekoracyjnym brzegiem z czekolady deserowej 25 x 28 mm

favorite_border favorite

Elegancka foremka z wysokiej jakości czekolady deserowej. Idealny sposób na szybką i efektowną prezentację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.

Cena 138,01 zł

0,92 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CALLEBAUT98

Marka: CALLEBAUT

1 kg BIAŁA CZEKOLADA 25.9% RECIPE N°CW2 CW2NV-E4-U71 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)

favorite_border favorite

Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.

Cena 113,00 zł

113,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CALLEBAUT02

Marka: CALLEBAUT

2.5 kg CIEMNA CZEKOLADA 70.5% RECIPE N°70-30-38 CALLEBAUT 70-30-38-E4-U71

favorite_border favorite

Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 294,00 zł

117,60 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE