mieszanka do lodów na bazie serka mascarpone w proszku
  • mieszanka do lodów na bazie serka mascarpone w proszku

1 kg MASCARGEL GIUBILEO P408A COPRITAL mieszanka do lodów na bazie serka mascarpone w proszku

COMPRITAL150

Aromatyczna mieszanka do lodów na bazie serka mascarpone w proszku - pozwala na produkcję kremowych lodów o charakterystycznym smaku.

Rabaty ilościowe

Ilość Cena Oszczędzasz
10 112,76 zł Do 59,35 zł
118,69 zł
Brutto

118,69 zł / 1 kg

Ilość
favorite_border favorite
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

"Giubileo Experience to program, dzięki któremu producent lodów zyska możliwość zaproponowania swoim klientom wyjątkowego, absolutnie niepowtarzalnego produktu najwyższej jakości. Z baz całkowicie wyeliminowano emulgatory i tłuszcze roślinne (zarówno utwardzone, jak i rafinowane). Receptury zostały skomponowane z zastosowaniem cukru trzcinowego i cukru gronowego, a także świeżej śmietany i mleka. Za smak odpowiadają składniki najwyższej jakości - dlatego lody wykonane zgodnie z filozofią Giubileo Experience są takie smaczne i doskonałe. Ponadto spełniają wymagania klientów, którzy oczekują produktów o zrozumiałych recepturach, wykonanych z naturalnych składników, powszechnie znanych i postrzeganych jako zdrowe."

MASCARGEL GIUBILEO - to aromatyzowana mieszanka do lodów na bazie serka mascarpone w proszku. Przeznaczona do sporządzania lodów o charakterystycznym, kremowym smaku serka mascarpone. Do przekładania i urozmaicania lodów mascarpone doskonale sprawdzają się owocowe pasty variegato (malina, truskawka, wiśnia). Zalecane dozowanie mieszanki to 50 gramów MASCARGEL GIUBILEO na 1000 gramów mieszanki bazowej (podstawowej). Produkt przeznaczony również do stosowania w cukiernictwie (masy cukiernicze, kremy do tortów, nadzienia itp.).

Składniki: odtłuszczone mleko w proszku, serek mascarpone w proszku, aromat, sól; może zawierać soję.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu (od daty produkcji) dotyczy produktu w fabrycznie zamkniętym, oryginalnym opakowaniu (zgodnie ze specyfikacją od producenta); do dozowania i nakładania produktu należy używać wyłącznie czystych i suchych przyborów.

RECEPTURA OGÓLNA - DOZOWANIE
MASCARGEL GIUBILEO 50 g
MIESZANKA BAZOWA 1000 g

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1730/413 kJ/kcal
Tłuszcz 11.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 8.4 g
Węglowodany 53.0 g
w tym cukry 51.0 g
w tym poliole 0.0 g
Błonnik 0.0 g
Białko 24.0 g
Sól 1.8 g

Dodatkowe informacje - wszystkie użyte materiały opakowaniowe spełniają wymagania Rozporządzenia WE nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego z dnia 27.10.2004 r. z późniejszymi zmianami, dyscyplinujące higienę opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Cały proces produkcyjny jest monitorowany zgodnie z zapisami Rozporządzenie nr WE 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny żywności. Firma z systemem zarządzania dla jakość UNI EN ISO 9001:2015 certyfikat CSQA N. 6000. Produkt został wyprodukowany bez użycia genetycznie modyfikowanych organizmów oraz/lub produktów z nich pochodzących.

Szczegóły produktu
COMPRITAL150
13 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
P408A
NAZWA HANDLOWA
MASCARGEL GIUBILEO
MASA NETTO
1.0 kg
OPAKOWANIE
WOREK (PET | ALU | PE)
OPAKOWANIE ZBIORCZE
10.0 kg (10 x 1.0 kg) KARTON
RODZAJ
MIESZANKA DO LODÓW
SMAK
MASCARPONE
BARWA
JASNA | KREMOWA | CHARAKTERYSTYCZNA
FORMA
PROSZEK
KONSYSTENCJA
SYPKA
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE
DODATEK DO LODÓW I CUKIERNICTWA
DOZOWANIE
50 g/l
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI (W ORYGINALNYM FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU)
SERIA PRODUKTOWA
GIUBILEO EXPERIENCE
CERTYFIKATY
HALAL
CERTYFIKATY
GLUTEN FREE
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: PERNIGOTTI39

Marka: PERNIGOTTI

2 kg BASE GUSTO MASCARPONE 12093661 PERNIGOTTI dodatek w proszku na bazie odwodnionego serka mascarpone

Dodatek do lodów na bazie odwodnionego serka mascarpone - pozwala na przygotowanie lodów o wyśmienitym i charakterystycznym dla serka smaku. Lody doskonale łączą się z czerwonymi i kwaśnymi owocami.

Cena 342,00 zł

171,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
favorite_border favorite

Indeks: BABBI02

Marka: BABBI

1 kg MASCARPONE 40-50 14833 BABBI aromat w proszku do lodów i wyrobów cukierniczych - mascarpone

Aromat serka mascarpone w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.

Cena 156,50 zł

156,50 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE
favorite_border favorite

Indeks: SEMPRE424

Marka: SEMPRE

3.5 kg VARIEGATO WIŚNIA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kandyzowanymi wiśniami

Owocowa pasta variegato z kandyzowanymi wiśniami - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 252,00 zł

72,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
favorite_border favorite

Indeks: SEMPRE425

Marka: SEMPRE

3.5 kg VARIEGATO MALINA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kawałkami owoców

Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - malin - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 227,50 zł

65,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE
favorite_border favorite

Indeks: SEMPRE426

Marka: SEMPRE

3.5 kg VARIEGATO TRUSKAWKA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kawałkami owoców

Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - truskawek - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 227,50 zł

65,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE
favorite_border favorite
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: BABBI04

Marka: BABBI

1 kg YOGHITO 30 10338 BABBI liofilizowany jogurt naturalny z aromatem - do lodów i wyrobów cukierniczych

Liofilizowany jogurt naturalny z aromatem w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.

Cena 161,50 zł

161,50 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
favorite_border favorite

Indeks: COMPRITAL229

Marka: COMPRITAL

1.3 kg BASE VEGANA B358 COMPRITAL baza do produkcji wegańskich lodów rzemieślniczych

Doskonale zbilansowana mieszanka podstawowa (bazowa) do produkcji lodów wegańskich. Przeznaczona do łączenia z ciepłą wodą oraz dodatkami smakowymi przyjaznymi dla wegan.

Cena 96,85 zł

74,50 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
favorite_border favorite

Indeks: COMPRITAL95

Marka: GIUBILEO EXPERIENCE

1 kg GIUBILEO LATTE B211A COMPRITAL naturalna baza do lodów mlecznych do stosowania na gorąco

Baza do lodów mlecznych oparta na naturalnych składnikach. Produkt bez dodatku tłuszczy pochodzenia roślinnego, emulgatorów i sztucznych aromatów. Przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych.

Cena 96,00 zł

96,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
favorite_border favorite

Indeks: LUBECA57

Marka: LUBECA

op. 1 kg Biała czekolada o zaw. 33% kakao - Lubeca - czekolada cukiernicza w kaletkach - nr. kat. 776

Kremowa biała czekolada o zrównoważonej słodyczy i wysokiej płynności. Idealna do powlekania draży i glazurowania wyrobów cukierniczych. Biała czekolada łatwo łączy się z barwnikami spożywczymi rozpuszczalnymi w tłuszczu, co pozwala na tworzenie kolorowych pralin i dekoracji czekoladowych.

Cena 108,00 zł

108,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
favorite_border favorite