
Indeks: LUBECA44
Marka: LUBECA
0.2 kg MARCEPAN 009 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
72,50 zł / 1 kg
Odtłuszczone mleko w proszku suszone poprzez rozpylanie z dodatkiem około 1.0% tłuszczu mlecznego.
PROLACTO INSTANT SKIMMED MILK POWDER (SMP)
Odtłuszczone mleko w proszku suszone poprzez rozpylanie z dodatkiem około 1.0% tłuszczu mlecznego. Wytwarzane ze świeżego mleka krowiego, które zostało poddane pasteryzacji, a także dalszej obróbce cieplnej i odparowaniu przed procesem suszenia rozpyłowego. Odtłuszczone mleko w proszku, to sypki proszek bez grudek o mlecznym zapachu (WPNI > 1.5 < 6.0 mg/g). Mleko w proszku może być stosowane jako składnik do produkcji żywności. Może być również używane do produkcji odżywek dla niemowląt (przy zastosowaniu dodatkowej obróbki termicznej). Dozowanie zależy od zastosowania. W celu rekonsytucji zaleca się wymieszanie 100 g proszku z 900 g wody (otrzymując około 1 l mleka).
Składniki: mleko odtłuszczone (w proszku).
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed działaniem obcych zapachów; przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (maksymalna temperatura składowania - 30°C; maksymalna wilgotność powietrza – 70%).
*produkt w kilogramowym opakowaniu to produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 25 kg (w kontrolowanych warunkach) - produkt pakowany jest w sterylny worek z zamknięciem i etykietą oraz zgrzewany w celu zapewnienia pełnej ochrony czekolady w opakowaniu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 1519/358 kJ/kcal |
Tłuszcz | 1.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.7 g |
Węglowodany | 51.9 g |
w tym cukry | 51.9 g |
Białko | 35.8 g |
Sód | 350 mg |
Indeks: LUBECA44
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: FOODCOLOURS262
Marka: FOOD COLOURS
Jak otynkować tort Ganache zobacz na www.akademiatortu.pl
Indeks: NESTLE03
Marka: Nestle Professional
Indeks: BARIMA568
Marka: BARBARA LUIJCKX
Prażynka, czyli drobne kawałki ciasteczek „crepes dentelle” - zaprojektowane dla uzyskania chrupiącej tekstury w wyrobach cukierniczych. Przeznaczone do łączenia z czekoladą, pastami orzechowymi i nadzieniami.
Odtłuszczone mleko w proszku suszone poprzez rozpylanie z dodatkiem około 1.0% tłuszczu mlecznego.