
Indeks: PERNIGOTTI12/1
Marka: PERNIGOTTI
250g GIANDUIA LATTA skoncentrowana pasta o smaku kakao i orzechów laskowych Pernigotti
214,00 zł / 1 kg
3kg SCIROPPINO 16001 płynna mieszanka glukozy i fruktozy (syrop inwertowany) BABBI:
Opis: produkt techniczny wykorzystywany do wzbogacania lodów rzemieślniczych; produkty techniczne pozwalają na tworzenie puszystych, kremowych i stabilnych lodów;
SCIROPPINO to płynna mieszanka glukozy i fruktozy, przeznaczona do produkcji (równoważenia) lodów, ciast i semifreddo;
posiada właściwości przeciwutleniające; nadaje się również do sałatek owocowych.
Składniki: syrop cukrowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), wodorowęglan sodu (E500ii); produkt bezglutenowy, produkt wegański.
Dozowanie: quantum satis
Opakowanie: 3 kg
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Kod produktu: 16001
Producent: BABBI
Wyprodukowano we Włoszech.
Indeks: PERNIGOTTI12/1
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: RÓŻNE224
Marka: SEMPRE
Żelatyna spożywcza pozyskiwana z kolagenu pochodzenia wieprzowego w formie drobnych granulek.
Indeks: SILIKOMART132
Marka: SILIKOMART
Forma silikonowa do nowoczesnych deserów i tortów musowych. Klasyczny i uniwersalny wzór. Idealne połączenie minimalizmu i nowoczesności. Doskonała do tworzenia zaskakujących kreacji cukierniczych.
Indeks: SILIKOMART24
Marka: SILIKOMART
Klasyczna forma silikonowa do tortów musowych i deserów lodowych. Okrągła forma o wymiarach śr. 180 mm x wys. 50 mm i pojemności 1266 ml. Forma cukiernicza o wszechstronnym zastosowaniu. Idealna do nowoczesnych ciast i mrożonych deserów.