

Opis: dodatek do żywności w sprayu, do zmrażania mas cukrowych, marcepanu,
czekolady, pralin, ciast, kremów. Zmrażacz do ozdób cukierniczych, czekolady, dekoracji z izomaltu.
Pozwala usprawnić pracę na wykonywaniem dekoracji, przyspieszając ich zastyganie.
Błyskawicznie przygotowuje powierzchnie wymagające schłodzenia do dalszej pracy.
Polecany do przygotowywania produktów pokrywanych barwnikami o strukturze zamszu.
Składniki: gaz nośny: butan (E943a), propan (E944), izobutan (E943b).
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed działaniem światła.
Pojemnik pod ciśnieniem. chronić przed słońcem i nagrzaniem powyżej temperatury 50 stopni Celsjusza.
Nie przekłuwać, nie spalać, także po zużyciu. Nie rozpylać nad otwartym płomieniem.
Kod produktu: ACC-21466-999
Zastosowanie: równomiernie rozpylić cienką warstwę na żądaną powierzchnię z odległości 15-20 cm, pozostawić do wyschnięcia.
Opakowanie: 250 ml