
Indeks: MONIN31
Marka: MONIN
0,7l TOFFEE NUT LE SIROP DE MONIN syrop o smaku karmelizowanych orzechów
63,10 zł / 1l
Czekoladowa baza w proszku do przygotowywania różnego rodzaju mrożonych napojów.
Pozwala na szybkie i proste przygotowanie koktajli czekoladowych, kawy mrożonej, napojów i drinków.
Zawiera w swoim składzie roślinne substancje żelujące, która zapewniają idealną konsystencję napojów.
Baza ma czekoladowy smak z mocno wyczuwalnymi nutami kakao.
Składniki: cukier, fruktoza, odtłuszczone kakao w proszku (15%), kakao o zawartości tłuszczu 22-24% (9%),
skrobia kukurydziana, białka mleka, śmietana w proszku, substancja stabilizująca: guma guar, aromat, ekstrakt z wanilii.
Może zawierać jaja, soję, orzechy oraz gluten.
Opakowanie: 2 kg (worek - zawartość worka mieści się w całości do puszki o mniejszej gramaturze)
Przechowywanie: po otwarciu produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Przepis I:
- 150 ml wody lub mleka,
- 200 g lodu,
- 2 miarki bazy czekoladowej,
- miksować przez 30 sekund.
Przepis II:
- 120 ml mleka lub wody,
- 200 g lodu,
- 1 miarka bazy czekoladowej,
- 30 ml dowolnego przecieru owocowego/20 ml syropu smakowego,
- miksować przez 30 sekund.
Seria produktów: Le Frappe de Monin
Wartość odżywcza
|
W 100 g produktu |
W 25 g produktu |
Wartość energetyczna |
1600/382 kJ/kcal |
400/96 kJ/kcal |
Tłuszcz |
4,6 g |
1,2 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
2,8 g |
0,7 g |
83,2 |
72,7 g |
18,2 g |
- w tym cukry |
63,8 g |
16,0 g |
Białko |
8,4 g |
2,1 g |
Sól |
0,50 g |
0,12 g |
Indeks: MONIN31
Marka: MONIN
Indeks: KERRY60
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
Indeks: SICAO06
Marka: CALLEBAUT
Czekolada z linii SICAO o 3 kroplach płynności. Ekonomiczna, polecana do ganache i musów.