
60,14 zł / 1l
Neutralna baza w proszku do przygotowywania różnego rodzaju mrożonych napojów.
Pozwala na szybkie i proste przygotowanie koktajli owocowych, kaw, mrożonych drinków, napojów.
Zawiera w swoim składzie roślinne substancje żelujące, która zapewniają idealną konsystencję napojów.
Baza ma neutralny smak i zapach, co sprawia, że jest uniwersalna w zastosowaniu.
Składniki: fruktoza, błonnik z cykorii i cytrusów, skrobia kukurydziana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330),
substancja stabilizująca: guma ksantanowa, guma guar, aromat naturalny.
Może zawierać mleko i jego pochodne, jaja, soję, orzechy oraz gluten.
Opakowanie: 1,36 kg (puszka z miarką w zestawie)
Przechowywanie: po otwarciu produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Przepis:
Koktajl bez mleka:
- 120 ml wody,
- 200 g lodu,
- 1 miarka bazy neutralnej w proszku,
- 30 ml dowolnego przecieru owocowego/20 ml syropu smakowego,
- miksować przez 30 sekund.
Seria produktów: Le Frappe de Monin
Wartość odżywcza: |
W 100 g produktu |
W 25 g produktu |
Wartość energetyczna |
1753/419 kJ/kcal |
364/87 kJ/kcal |
Tłuszcz |
0,0 g |
0,0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,0 g |
0,0 g |
83,2 |
74,0 g |
18,5 g |
- w tym cukry |
70,0 g |
17,5 g |
Białko |
0,0 g |
0,0 g |
Sól |
0,04 g |
0,01 g |
Indeks: MONIN50
Marka: MONIN
Indeks: MONIN08
Marka: MONIN
Indeks: MONIN376
Marka: MONIN
Czysty smak bez dodatku cukru - rewolucyjna gama koncentratów do rozcieńczania bez dodatku cukru. Przygotowane na bazie soku owocowego - idealne do zimnych i gorących napojów.
Indeks: SEMPRE152
Marka: SWEET DECOR
Klasyczna posypka dekoracyjna - lentilki - w nowej odsłonie! Zmieniony skład, w którym znajdują się jedynie barwniki pochodzenia roślinnego. Stonowane kolory, chrupiąca skorupka i rozpływające się (czekoladowe) wnętrze - to idealny sposób na pyszną i efektowną dekorację!
Indeks: MASTERMARTINI22
Marka: Master Martini
Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.