- Obniżka

Zbilansowana mieszanka bazowa do sporządzania aromatycznych i kremowych lodów o smaku jogurtu greckiego. Półprodukt w proszku z wysoką zawartością jogurtu. Przygotowanie w procesie zimnym - wystarczy wymieszać z mlekiem i/lub wodą w odpowiednich proporcjach.
GUSTI ALLO YOGURT - to seria zbilansowanych produktów do sporządzania lodów o charakterystycznym i wyraźnym smaku jogurtu naturalnego. Lody jogurtowe doskonale komponują się z owocowymi pastami do przekładania. Charakteryzują się wyraźnym smakiem oraz kremową i odpowiednio napowietrzoną strukturą. Produkty z wysoką zawartością jogurtu (w proszku). Łatwe w użyciu - produkt wystarczy wymieszać z mlekiem i/lub wodą w odpowiednich proporcjach.
ZASTOSOWANIE - LODY RZEMIEŚLNICZE / LODY TYPU SOFT / CUKIERNICTWO
YOGO MY KONOS - to zbilansowany produkt w postaci proszku do sporządzania lodów o smaku jogurtu greckiego; mieszanka bazowa z wysoką zawartością jogurtu - daje lody o wyraźnej, charakterystycznej kwasowości i napowietrzonej, kremowej strukturze; produkt do stosowania w procesie na zimno, wymaga wymieszania z mlekiem i/lub wodą w odpowiednich proporcjach.
SKŁADNIKI | |
YOGO MY KONOS | cukier, odtłuszczone mleko w proszku, maltodekstryna, tłuszcz roślinny (kokosowy), dekstroza, syrop glukozowy, błonnik roślinny (inulina), jogurt w proszku, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), kwas mlekowy (E270), aromaty, substancje zagęszczające: guma tara (E417), karboksymetyloceluloza (E466), guma guar (E412), karagen (E407), emulgatory: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym (E472a), monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym (E472b), białka mleka; produkt może zawierać soję, jaja, migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, pistacje. |
CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU | ||
NAZWA PRODUKTU | YOGO MY KONOS | |
NUMER KATALOGOWY | 12093395 | |
SERIA PRODUKTOWA | TUTTI I GUSTI ALLO YOGHURT | |
MASA NETTO | 1.25 KG | |
DOZOWANIE |
LODY RZEMIEŚLNICZE: 1.25 KG BAZY + 1.25 L MLEKA + 1.25 L WODY LODY RZEMIEŚLNICZE O MOCNYM SMAKU: 1.25 KG BAZY + 3.0 L MLEKA LODY TYPU SOFT: 1.25 KG BAZY + 2.5 L WODY PRZYGOTOWANIE W PROCESIE NA ZIMNO |
|
OPAKOWANIE | TORBA | |
OPAKOWANIE ZBIORCZE | 12 X 1.25 KG = 15.0 KG - KARTON | |
PRZEZNACZENIE | DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO | |
ZASTOSOWANIE | DO PRODUKCJI LODÓW RZEMIEŚLNICZYCH / LODÓW TYPU SOFT / CUKIERNICTWO | |
RODZAJ | PÓŁPRODUKT W PROSZKU O SMAKU JOGURTU GRECKIEGO | |
SMAK | JOGURT GRECKI | |
WYPRODUKOWANO | WE WŁOSZECH | |
KONSYSTENCJA | PROSZEK | |
BARWA | BIAŁO-KREMOWA | |
FORMA | PÓŁPRODUKT DO ROZROBIENIA Z WODĄ I/LUB MLEKIEM W ODPOWIEDNICH PROPORCJACH |
Ważne informacje: półprodukt w postaci proszku do produkcji lodów rzemieślniczych, lodów typu soft. Mieszanka bazowa do lodów i wyrobów cukierniczych o smaku jogurtu greckiego. Produkt profesjonalny przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Do dozowania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu).
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 1730/410 kcal/kJ |
Tłuszcz | 7.3 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 6.6 g |
Węglowodany | 77.0 g |
w tym cukry | 65.0 g |
Białko | 5.9 g |
Sól | 0.35 g |
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM, FABRYCZNYM OPAKOWANIU - 24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI |
Dodatkowe informacje - produkt jest zgodny z rozporządzeniem (UE) 2023/915 i jego kolejnymi aktualizacjami - dotyczącymi zanieczyszczeń w żywności.
Indeks: COMPRITAL83
Marka: COMPRITAL
Gotowa do użycia mieszanka bazowa w proszku do produkcji jogurtu mrożonego z automatu. Naturalny smak jogurtu niskotłuszczowego z mocno wyczuwalną kwaśną nutą.
Indeks: SEMPRE156
Marka: SEMPRE
Pasta variegato z wysoką zawartością przecieru z owoców mrakui - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL21
Marka: COMPRITAL
Produkt do lodów i cukiernictwa na bazie jogurtu naturalnego w proszku. Wyraźny i trwały smak jogurtu naturalnego z przyjemną kwaśną nutą. Idealny do lodów i deserów jogurtowych.
Indeks: COMPRITAL242
Marka: COMPRITAL
Mieszanka do przygotowywania wegańskich lodów jogurtowych oraz wegańskiego jogurtu mrożonego. Przeznaczona do łączenia z ciepłą wodą.
Indeks: PERNIGOTTI08
Marka: PERNIGOTTI
Mieszanka do przygotowywania lodów jogurtowych (w maszynach) - pozwala uzyskać kremowe lody o świeżym i lekkim smaku. Baza doskonale sprawdzi się w połączeniu ze świeżym jogurtem.
Indeks: BABBI04
Marka: BABBI
Liofilizowany jogurt naturalny z aromatem w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: SEMPRE425
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - malin - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE426
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - truskawek - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI253
Marka: PERNIGOTTI
Dodatek do lodów na bazie odwodnionego jogurtu naturalnego - pozwala na przygotowanie lodów o wyśmienitym i charakterystycznym smaku z wyczuwalną kwasowością. Lody doskonale łączą się z owocami oraz pastami owocowymi.
Indeks: BABBI216
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania mieszanki bazowej do lodów jogurtowych bez dodatku cukru. Gotowa mieszanka bazowa pozwala na produkcję lodów z automatu.
Zbilansowana mieszanka bazowa do sporządzania aromatycznych i kremowych lodów o smaku jogurtu greckiego. Półprodukt w proszku z wysoką zawartością jogurtu. Przygotowanie w procesie zimnym - wystarczy wymieszać z mlekiem i/lub wodą w odpowiednich proporcjach.