
Indeks: LUBECA44
Marka: LUBECA
0.2 kg MARCEPAN 009 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
72,50 zł / 1 kg
20g Barwnik KARMINOWY do czekolady w PROSZKU WS-P-218 Food Colours:
Syntetyczny barwnik do czekolady w proszku.
Opis: seria barwników do czekolady w proszku, to silnie skoncentrowane, żywe kolory o wysokiej wydajności.
Do barwienia prawdziwej czekolady, mas tłustych oraz kremów. Doskonale sprawdzają się w pralinach, detalach z czekolady oraz dekoracjach.
Nie wpływają na proces temperowania czekolady (nie zaburzają procesu). Barwniki w postaci czystych pigmentów.
Barwniki syntetyczne mogą wpływać na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Składniki: azorubina (E122); (barwnik E122 może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci).
Kolor: czerwony karminowy
Kod produktu: WS-P-218
Forma: proszek
Opakowanie: 20g
Zastosowanie: czekolada, tłuste masy, polewy, praliny, kremy, surogat czekoladowy, masło kakaowe, śmietana.
(barwniki można stosować również do barwienia gęstych mas takich jak karmelki, marcepan, masa cukrowa, masa solna)
Dozowanie: 0,2 g/kg - stopniowe dodawanie barwnika do barwionej masy, zaczynając od bardzo małych ilości.
Indeks: LUBECA44
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
Indeks: SWEETDECOR45/4
Marka: SWEET DECOR
Aromat spożywczy w postaci proszku przeznaczony do aromatyzowania oraz nadawania smaku różnego rodzaju wyrobom cukierniczym.
Indeks: TESCOMA18
Marka: TESCOMA