Niezbędny element podczas dekorowania tortów i innych słodkich wyrobów kwiatami cukrowymi. Druciki florystyczne służą do mocowania kwiatów w dekorowanej powierzchni. Wykonane są z elastycznego drutu o długości 40 cm i dodatkowo zabezpieczone cienką warstwą białego papieru. Rozmiar odnosi się do grubości drucików im mniejszy numer tym druciki są grubsze.
Szczegóły dotyczące rozmiarów: [18] o największej średnicy, [20], [22], [26], [28], [30] o najmniejszej średnicy.
Papier waflowy, który pozwala na tworzenie wyjątkowych i spersonalizowanych dekoracji różnego rodzaju wypieków i tortów. Przeznaczony do wysokiej jakości wydruków spożywczych, które doskonale oddają barwy i kontury.
Seria suszonych kwiatów jadalnych o wyjątkowym smaku i aromacie. Idealne do dekoracji cukierniczych oraz jako dodatek do potraw czy napojów. Naturalny sposób na efektowną prezentację Twoich wyrobów.
Okrągłe podkładki z wygodnym uchwytem wykonane z tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Idealnie sprawdzą się do serwowania i prezentacji zarówno słodkich jak i wytrawnych wyrobów. Idealne pod monoporcje i przekąski. Przeznaczone do stosowania w cateringu i lokalach gastronomicznych.