Indeks: LUBECA122
Marka: LUBECA
0,5kg Drobna MĄCZKA MIGDAŁOWA (z migdałów kalifornijskich) 425 Lubeca
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników
63,00 zł / 1 kg
Lübecker Marzipan-Fabrik v. Minden & Bruhns GmbH & Co. KG, działająca pod marką Lubeca, to średniej wielkości firma z wieloletnią tradycją. Zatrudnia 230 osób i eksportuje swoje produkty do ponad 50 krajów. Klienci w Niemczech i za granicą cieszą się najwyższą jakością naszych produktów od momentu założenia firmy w 1904 roku.
Jesteśmy wiodącym producentem mas marcepanowych i nugatowych, kuwertur czekoladowych oraz preparatów z migdałów i orzechów laskowych wykorzystywanych jako półprodukty do dalszego przerobu. Naszymi klientami są cukiernicy i piekarze, cukiernicy, cukiernicy oraz firmy z branży cukierniczej i piekarniczej zlokalizowane w ponad 50 krajach na całym świecie. Za pośrednictwem naszego jedynego właściciela, fundacji non-profit Friedrich Bluhme & Else Jebsen, nasze zyski są przeznaczane na dobro wspólne w Lubece i jej okolicach. Lübecker Marzipan-Fabrik v. Minden & Bruhns GmbH & Co. KG, działająca pod marką Lubeca, to średniej wielkości firma z wieloletnią tradycją. Zatrudnia 230 osób i eksportuje swoje produkty do ponad 50 krajów. Klienci w Niemczech i za granicą cieszą się najwyższą jakością naszych produktów od momentu założenia firmy w 1904 roku. Szczególne właściwości Lübecker Marzipan™, kluczowej grupy produktów firmy, znajdują odzwierciedlenie w unijnej certyfikacji chronionego oznaczenia geograficznego. Kuwertury czekoladowe i nugat Lubeca wyróżniają się doskonałym smakiem i wyjątkowo delikatną konsystencją. Jakość preparatów z migdałów i orzechów laskowych Lubeca, które są wytwarzane z najlepszych składników, jest oficjalnie uznawana przez nawet najbardziej wymagających klientów branżowych. Lübecker Marzipan-Fabrik jest certyfikowany zgodnie z następującymi systemami zarządzania: Bio, IFS Żywność 2023, Program Fairtrade, RSPO dla zrównoważonego oleju palmowego, UTZ dla zrównoważonego kakao, Halal, Koszerny DIN EN ISO 50001
Jest 32 produktów.
Indeks: LUBECA122
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników
Indeks: LUBECA120
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i wypieków
Indeks: LUBECA44
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: LUBECA126
Marka: LUBECA
Indeks: LUBECA36
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: LUBECA38
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: LUBECA116
Marka: LUBECA
Indeks: LUBECA119
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - mąka do biszkoptów i wypieków
Indeks: LUBECA121
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników
Indeks: LUBECA75
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: LUBECA01
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: LUBECA30
Marka: LUBECA
Masa percepanowa - wytwarzana ze zmielonych jąder pestek moreli oraz cukru - zamiennik marcepanu podczas produkcji cukierniczej.
Indeks: LUBECA123
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników
Indeks: LUBECA118
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i wypieków.
Indeks: LUBECA125
Marka: LUBECA
Indeks: LUBECA127
Marka: LUBECA
Biała czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i delikatnej, bursztynowej barwie. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu.
Indeks: LUBECA78
Marka: LUBECA
Warstwowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych ułożona naprzemiennie z pastą pralinową z orzechów laskowych i kakao - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy smak i aromat prażonych orzechów laskowych i kakao.
Indeks: LUBECA77
Marka: LUBECA
Orzechowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych z całymi orzechami laskowymi - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy słodki smak i aromat prażonych orzechów.
Indeks: LUBECA57
Marka: LUBECA
Kremowa biała czekolada o zrównoważonej słodyczy i wysokiej płynności. Idealna do powlekania draży i glazurowania wyrobów cukierniczych. Biała czekolada łatwo łączy się z barwnikami spożywczymi rozpuszczalnymi w tłuszczu, co pozwala na tworzenie kolorowych pralin i dekoracji czekoladowych.
Indeks: LUBECA103(1)
Marka: LUBECA
Blanszowane migdały w słupkach. Niezbędny składnik tradycyjnych rogali Marcińskich z białym makiem. Idealne do batonów zbożowych i domowych ciasteczek jeżyków.
Indeks: LUBECA54
Marka: LUBECA
Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Kuwertura czekoladowa o niskiej płynności. Idealna jako baza do ganache, musów i kremów oraz jako dodatek do wypieków. Nadaje deserom intensywny smak i pozwala uzyskać zwartą i aksamitną konsystencję.
Indeks: LUBECA65
Marka: LUBECA
Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany. Kuwertura czekoladowa o wysokiej płynności, idealna do powlekania draży i glazurowania wyrobów cukierniczych. Zastosujesz ją także jako aromatyczny składnik zabiegów w salonach odnowy biologicznej.
Indeks: LUBECA95
Marka: LUBECA
Zrównoważona mleczna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Kuwertura czekoladowa o optymalnej płynności i uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
Indeks: LUBECA88
Marka: LUBECA
Kremowa biała czekolada o zrównoważonej słodyczy i wysokiej płynności. Idealna do powlekania draży i glazurowania wyrobów cukierniczych. Biała czekolada wytwarzana w formie bloku, czyli dużej tabliczki czekolady.
Indeks: P%LUBECA88
Marka: LUBECA
10/06/2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Kremowa biała czekolada o zrównoważonej słodyczy i wysokiej płynności. Idealna do powlekania draży i glazurowania wyrobów cukierniczych. Biała czekolada wytwarzana w formie bloku, czyli dużej tabliczki czekolady.
70,55 zł / 1 kg
Indeks: LUBECA87
Marka: LUBECA
Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Kuwertura czekoladowa o niskiej płynności. Idealna jako baza do ganache, musów i kremów oraz jako dodatek do wypieków. Nadaje deserom intensywny smak i pozwala uzyskać zwartą i aksamitną konsystencję. Ciemna czekolada wytwarzana w formie bloku, czyli dużej...
Indeks: LUBECA84
Marka: LUBECA
Produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego. Tłuszcz kakaowy o neutralnym smaku i zapachu - uniwersalny w zastosowaniu. Wytwarzany w postaci wygodnych do porcjowania i upłynniania pastylek. Wykorzystywany w produkcji cukierniczej oraz przez szefów kuchni do smażenia potraw.
Indeks: LUBECA42(2)
Marka: LUBECA
Tłuszcz kakaowy o neutralnym smaku i zapachu - uniwersalny w zastosowaniu. Wytwarzany w postaci wygodnych do porcjowania i upłynniania pastylek. Wykorzystywany w produkcji cukierniczej oraz przez szefów kuchni do smażenia potraw.
Indeks: LUBECA135
Marka: LUBECA
Kremowa biała czekolada o zrównoważonej słodyczy i wysokiej płynności. Idealna do powlekania draży i glazurowania wyrobów cukierniczych. Biała czekolada łatwo łączy się z barwnikami spożywczymi rozpuszczalnymi w tłuszczu, co pozwala na tworzenie kolorowych pralin i dekoracji czekoladowych.
Indeks: LUBECA133
Marka: LUBECA
Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Kuwertura czekoladowa o niskiej płynności. Idealna jako baza do ganache, musów i kremów oraz jako dodatek do wypieków. Nadaje deserom intensywny smak i pozwala uzyskać zwartą i aksamitną konsystencję.
Indeks: LUBECA134
Marka: LUBECA
Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany. Kuwertura czekoladowa o wysokiej płynności, idealna do powlekania draży i glazurowania wyrobów cukierniczych. Zastosujesz ją także jako aromatyczny składnik zabiegów w salonach odnowy biologicznej.
Indeks: LUBECA136
Marka: LUBECA
Zrównoważona mleczna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Kuwertura czekoladowa o optymalnej płynności i uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.