450,00 zł / 100 ml
- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
- AKCESORIA CUKIERNICZE
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY CUKROWEJ I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- POZOSTAŁY DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- TERMOMETRY I MIERNIKI GASTRONOMICZNE
- SYFONY I AKCESORIA
- ROBOT COUPE
- BLENDERY VITAMIX
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- GOFROWNICE I AKCESORIA DO GOFRÓW
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
Classic Le Sirop de Monin
- Seria słodkich syropów na bazie cukru i wody z naturalnymi barwnikami i aromatami.
- Wydajne i uniwersalne w zastosowaniu, idealnie sprawdzą się w napojach, deserach oraz wypiekach.
- Klasyczne smaki, doskonale pasują do kaw, herbat, gorącej czekolady, koktajli, napojów mrożonych oraz słodkich drinków.
- Syropy po otwarciu należy przechowywać w temperaturze pokojowej i zużyć w ciągu 3 miesięcy.
- Standardowe proporcje do zastosowania w napojach do 1:8 (1 porcja syropu na 8 porcji płynu).
- Rozlewane są do eleganckich szklanych butelek o pojemności 700 ml, do których idealnie pasują pompki o pojemności 5 i 10 ml.
- Przy stosowaniu pompek do dozowania syropów należy pamiętać o ich regularnym czyszczeniu ciepłą wodą.
Nazwa: Almond Le Sirop de Monin
Smak: migdałowy
Barwa: biała, matowa
Konsystencja: płynna
Opakowanie: 0,7l (700 ml/70cl szklana butelka)
Składniki: cukier, woda, naturalny aromat (zawiera orzechy), substancje emulgujące: guma arabska (E414), guma tragakantowa (E413).
Warunki przechowywania:
- zamknięty produkt przechowywać w czystym, suchym i chłodnym miejscu;
- chronić przez bezpośrednim działam promieni słonecznych;
- produkt po otwarciu należy spożyć w ciągu 3 miesięcy;
- przechowywać w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1321/316 kJ/kcal
- tłuszcz: 0,0 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,0 g
- węglowodany: 79,0 g
- w tym cukry: 79,0 g
- białko: 0,0 g
- sól: 0,03 g
22,50 zł / 1 szt.
450,00 zł / 100 ml
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
120,00 zł / 1 kg
Indeks: MONIN288
Marka: MONIN
1l RANTCHO LIME LE CONCENTRATE DO MONIN koncentrat limonkowy bez dodatku cukru
26,47 zł / 1l
63,10 zł / 1l