1kg NON TEMP WHITE Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa BIAŁA Bakels
  • 1kg NON TEMP WHITE Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa BIAŁA Bakels
  • 1kg NON TEMP WHITE Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa BIAŁA Bakels
  • 1kg NON TEMP WHITE Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa BIAŁA Bakels

1kg NON TEMP WHITE Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa BIAŁA Bakels

BAKELS04(1)

Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.

54,00 zł
Brutto

54,00 zł / 1 kg

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

1kg NON TEMP WHITE Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa BIAŁA Bakels:

Polewa jest produktem gotowym do użycia bezpośrednio po rozpuszczeniu w kąpieli wodnej lub mikrofalówce.

Łamane kawałki białej czekolady o wysokiej zawartości tłuszczu i mlecznym smaku.

Po rozpuszczeniu tworzą gotową do użycia polewę (niewymagającą temperowania).

 

Składniki: cukier, tłuszcz roślinny,odtłuszczone mleko w proszku, laktoza, emulgator (E322 lecytyna sojowa) i sól, wanilina.

Podczas rozpuszczania temperatura nie powinna przekroczyć 42°C.

 

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.

Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 12,5 kg)

Producent: BAKELS

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

- wartość energetyczna: 2426/583 kJ/kcal

- tłuszcz: 38,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 36,1 g

- węglowodany: 58,9 g

 - w tym cukry: 58,9 g

- białko: 1,2 g

- sól: 0,2 g

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

 

 

Szczegóły produktu
BAKELS04(1)
6 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: